Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ács, Bádogos kivitelezők képes leírás - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu
részletek »

Ács, Bádogos kivitelezők - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tetofedo.tlap.hu » Ács, Bádogos kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 44 db
Kapusi Imre - Hajdúböszörmény

Kapusi Imre - Hajdúböszörmény

1994 óta dolgozom a szakmában. 1994-2005 között, 10 évig dolgoztam egy debreceni kft. alkalmazásában, mint bádogos. 2005 óta egyéni vállalkozóként tevékenykedem kollégáimmal. Ipari és lakossági megrendeléseket, munkákat is megvalósítottam már az ország számos pontján, bádogozási és szigetelési területen egyaránt.

Grosz Ferenc - bádogos

Grosz Ferenc - bádogos

Röviden szeretném bemutatni Önnek vállalkozásunkat. A vállalkozást 1978-ban alapítottam meg változó létszámmal. 1994-től bővült a létszám a fiam személyével és családi vállalkozásként működünk a mai napig. Nálunk a fő szempont a minőség, a precizitás és a pontos határidő, ezeknek köszönhetően sikeres a vállalkozásunk a kezdetektől fogva. Minden munkánkra garanciát vállalunk!

Sági Kft.

Sági Kft.

A "Sági Bádogos" Építőipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság , 2002 július 25.-én alakult . Fő tevékenysége: Épületbádogos szakkivitelezés. Telephelyünk és Székhelyünk, Eplény, Kankalin út 5sz. alatt található. Számlavezető Bankunk: CIB Zrt A Sági Bádogos kft egy 1996-óta működő és dinamikusan fejlődő egyéni vállalkozás fejlesztése, melynek célja, hogy az épületbádogos szakmát magas szintű kivitelezéssel, hozzáértéssel, tanácsadással a megrendelők számára biztosítsa. A kft elmondhatja magáról, hogy mint gazdákodó szervezet, átfogó átvizsgálások után, /APEH, Társadalom Biztosító/ a vizsgáló szervek pozitív megállapítású véleménnyel vannak. Köztartozása nem volt, hosszúlejáratú kölcsönt nem vett igénybe. Korszerű gépeivel, gépkocsi parkjával, 5-7 főállású fizikai állománnyal, nagyobb volumenű munkákat is rövid határidővel tud vállani az ország területén, mint Rheinzink, VM Cink,Ruukii, Lindab, Prefa Magyarországi bádogos rendszereket forgalmazó cégek elismert szakkivitelezőjeként.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Tóth Gergely - Ács és Tetőfedő

Tóth Gergely - Ács és Tetőfedő

Családi háztetők kivitelezésére szakosodott építőipari vállalkozás. Pest megyében vagyunk találhatóak, a tetőszerkezeteket, hagyományos fakötésekkel készítjük. A munkánkra garanciát vállalunk és mindig kitakarítva adjuk át az építési területet. Az helyszíni felmérést és az árajánlatot ingyen adjuk.

Ted-Ép Kft. - Ács, bádogos

Ted-Ép Kft. - Ács, bádogos

Cégünk 2003-ban alakult, tevékenységi körünk:-ácsmunkák,tető fedés,tető felújítás,tetőtér beépítés, horgany, horganyzott, és alu .lemezből épület bádogozás.A helyszíni megtekintést követően, ingyenes árajánlatot készítünk, melyet 30 napig tartunk fenn. Faköbözőnk segítségével gyors és pontos anyagszámítást tud végezni mellyel el tudja kerülni a felesleges többlet költségeket.

Horváth Tivadar Ácsmester

Horváth Tivadar Ácsmester

Vállalok tetőkészítést, felújítást. Külső és belső burkolásokat. Gipszkarton szereléseket. Gipszkarton falak készítését szigeteléssel, ajtó beépítéssel. Lambériázásokat. Szaletlik, kiülők, pergolák, elő tetők, nyitott garázsok készítését. Tetőablak beépítést akár utólag is. Falépcsők, fa járófelületek, fafödémek készítését szigeteléssel. OSB lapok szerelését.

Dankházi Béla

Dankházi Béla

Cégünk 2009-ben alakult meg ezen a néven, de tevékenységünket 1994-től végezzük. Egyéni vállalkozóként kezdtem, ács-munkák kivitelezését vállaltam. Érettségi után a szárazépítéssel kezdtem foglalkozni, új társaságot hoztam létre, kibővítve szakemberekkel. Munkánkat több neves építőipari cég elismerte (lásd Bánki Tó Hotel: a wellness rész belga nagydíjat nyert, a boros pince pedig Amerikában egy borászati szaklap első helyét nyerte el), ezért a számtalan megbízást kaptunk. Szolgáltatásaink: * Teljeskörű lakásfelújítás és átalakítás * ács munkák, tetőtéri munkák * szigetelés, vakolás, színezés kivitelezése * nyílászárók cseréje * gipszkarton falak, polcrendszerek, álmennyezetek, belsőépítészeti munkák középületekben, irodaházakban, bankokban, ipari csarnokokban, bevásárlóközpontokban és családi házakban * festés, burkolás * kerti utak, kocsibeállók, térkő kialakítása, kerítések építése * víz-gáz szerelés * napkollektor: tervezés, pályázatírás, kivitelezés: Villamos energia nélkül, vákuumcsöves napkollektorral és abszorpciós hűtővel üzemelő légkondicionálási rendszer szállodákhoz, irodaházakhoz, kórházakhoz, intézményekhez stb. Célunk a megrendelői igények minél magasabb színvonalú kielégítése, az igények maximális figyelembevételével. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi anyagok felhasználására, valamint a rugalmas, hatékony munkavégzésre.

T+S Építőipari és Szolgáltató Kft.

T+S Építőipari és Szolgáltató Kft.

Tetőfedés készités Mindenféle anyagú cserép, pala (agyagcserép, betoncserép, tegola, zsindely, stb.) tetőfedést elkészítünk, magától értetődően a cserép jellegének megfelelő ácsmunkával. Ma már széles körben ismert az a tény, hogy a tető jó hőszigetelése a későbbiekben a családi ház fenntartási költségeit jelentősen mérsékelni képes. Léteznek speciális, lélegző kerámia tetőcserepek, melyek hőszigetelő tulajdonságai messze felülmúlják a hagyományos cserepekét. Fontos azonban tudni, hogy bár 20-30 évvel ezelőtt az alacsony energia árak miatt szinte egyáltalán nem szigetelték a házak tetőit, ma az egyre apadó és dráguló energiaforrások miatt a jó szigetelés elengedhetetlen. Megoldható a tető utólagos hőszigetelése (alátétszigetelés) is, több módon. Alapfeltétel, hogy a tető jól átszellőző legyen. Ismeretes a szarufák alatti, feletti és közti szigetelés, mint utólagos hőszigetelési mód. Leggyakoribb az utolsó módszer, melynél a szarufák közé valamilyen rostos szigetelőanyagot tesznek. Akkor alkalmazhatjuk ezt a módszert utólag, ha a tető páraáteresztő fóliával fedve van, különben a szigetelés elázik. Minden problémára van megoldás, biztosan találunk az Ön számára is! A jól hőszigetelt tető nem csak a pénztárcánkat kíméli az energiafelhasználást illetően, de számos egyéb bosszúságot is megspórolhatunk. Páralecsapódás, penészesedés jelentkezhet a nem megfelelően hőszigetelt tetőn.

Jánosi József

Jánosi József

Több mint 30 év szakmai tapasztalattal rendelkező ács-állványozó szakmunkás, magán illetve közületi ács- állványozó munkákat vállal. Szolgáltatásaim: * tetőszerkezetek építése komplikálttól az egyszerűig * régi tetők felújítása * tornyok, előtetők, kocsibeállók készítése, cserepezése,zsindelyezése, * csatorna készítés * tetőterek beépítése, hőszigetelése, szakszerű átszellőzése, gipszkartonozása * tetősík ablakok beépítése * zsaluzás: hagyományos és Doka zsaluzás. (födém, gerenda, pillér, lépcső, stb.)

Hirdetés
Kiss Lajos

Kiss Lajos

Kiss Lajos Ács-Állványozó mester vagyok. A szakmában 1972.-től szakmunkásként, 1986-tól mesterként, 1989-től egyéni vállalkozóként dolgozom. Saját magam által oktatott és képzett állandó szakembereket foglalkoztatok. Rendszeres továbbképzéssel, új technikák és technológiák folyamatos elsajátításával törekszem a kivitelezés során a legjobb minőség elérésére. Vállalkozásom működésének kezdete óta a légy precíz, gyors, és olcsó alapelv vezérel. Az alábbi szakmai területek kivitelezésére vállalkozom: * Családi és Társasházak tetőszerkezetének komplett kivitelezése * Egyedi kivitelezésű ácsszerkezetű faházak készítése * Zsaluzási és állványozási ácsmunkák * Speciális egyedi vasbetonlépcsők zsaluzása * Előtetők, pergolák, szaletlik, és egyyéb ácsmunkák készítése * Lambériázás, gipszkartonrendszerek, és egyéb belsőbeépítések * Tetősíkablakok szakszerű beépítése

Méhler és Társa Bt.

Méhler és Társa Bt.

Szolgáltatások TETŐFEDÉS Lakóházak , kommunális és ipari épületek minden igényt kielégítő fedése pala, cserép, cseréplemez és zsindely felhasználásával a legkorszerűbb technológiával. Új és régi épületek tetőhélyazatának elkészítése, cseréje és pótlása, szükség szerinti javítása. Tetőfedés járulékos munkálatainak elvégzése, tetősík ablakok beépítése, légtechnikai berendezések tetősíkon kívüli szerelése, szabvány szerinti kéményseprő járda kialakítása, manzárt kiképzés. Kémények átépítése tetősíkon kívül, tűzfal illetve macskalépcsők átépítése, megerősítése. Beázások feltárása, okok megszüntetése, viharkárok helyreállítása. BÁDOGOS MUNKÁK Új és régi épületek komplett bádogos munkái (függő eresz-csatorna, lefolyó, fal- és kéményszegélyek, ablak könyöklők, bádog kifedések és bádogfedések) szabványban előírt feltételeknek megfelelően. Egyedi elképzelések megvalósítása a megrendelő által kiválasztott anyag felhasználásával. A legkorszerűbb anyagok felhasználásával ma már megfizethető áron vagyunk képesek hosszú élettartamú, magas minőségű bádogos munkákat kivitelezni. ÁCSMUNKÁK Vállaljuk minden típusú tetőszerekezet ácsmunkáinak kivitelezését. Lambéria borítások készítése (ereszalja, homlokzati megjelenítések, stb). Gépkocsibeállók, kerti szaletlik, melléképületek, tárolók, előtetők színvonalas kivitelezése. Beltéri falépcsők és faburkolatok készítése garanciával.

Turitech Bt.

Turitech Bt.

Ha már sikerült megtalálnia minket, úgy kérem, engedje, meg hogy bemutatkozzam. A nevem Turi Istvánné és ennek a cégnek a tulajdonosa - ügyvezetője vagyok. Cégünk igazi társaság, ugyanis férjemmel és a két fiammal hoztuk létre ezt a családi vállalkozást. A férjem, István 1980-ban végzett, mint bádogos. Hogy még több ismeretet szerezzen a bádogos szakmáról, munkát vállalt Németországban, Ausztriában, Franciaországban, valamint az Egyesül Államokban is. Gábor fiam 1996-ban, András pedig 2000-ben, a bádogos szakiskola befejezése után csatlakozott a céghez, így már teljes lett a Turifiuk csapata. Nálunk nem létezik kis vagy kevésbé fontos munka. Mi minden munkát ugyan olyan fontosnak tartunk, legyen az családi háznál tetőjavítás, viharkár elhárítás, vagy esőcsatorna tisztítás, de lehet nagy beruházásnál lemezfedés, ereszcsatorna rendszer kiépítése, vagy akár szerelőcsarnok homlokzat burkolása. Az egyetlen szempontunk, hogy a bádogos szakma szeretetét és becsületét mindig szem előtt tartva végezzük munkánkat a megrendelők és a vevők teljes megelégedésére. Az anyagellátási nehézségek kiküszöbölése érdekében, 2009-ben megnyitottuk Bádogos szaküzletünket.

Vámos József

Vámos József

Mindenki vágya az, ha az otthona egyben a biztonság fészke is. Ennek egyik sarokpontja a tető. Itt éri az épületet a legtöbb külső környezeti hatás. Megfelelő szakmunkára, és szakértelemre van szükség, hogy egy tetőszerkezet rendeltetésszerűen legyen felépítve, vagyis hibamentesen. Vállalkozásunk ezt hivatott teljesíteni. A vállalkozás fő kivitelező tevékenységei: Új tetők készítése, régiek felújítása. Tetőfedés. Lambériázást, tetőtérbeépítés, hőszigetelés. Gipszkarton szerelés, tetősík ablakok utólagos behelyezése. Lépcső, kanyarlépcső és födémzsaluzás. Faépítmények készítése és mindennemű ácsmunka. 35 éves szakmai gyakorlat, garancia, megbízhatóság! Referenciamunkák megtekinthetőek a galériában!

Alfa-Tető Kft.

Alfa-Tető Kft.

Tetőszerkezetek Cégünk vállalja az egyszerü, az összetett, a tagolt, és az egyedi tetőszerkezetek elkészítésétöl az ácsmunkától a tetőfedésen keresztül, egészen a bádogos munkáig. Ingyenes helyszíni felmérés után elkészítjük árajánlatunkat, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár Önre nézve. Amennyiben kérdése merül fel az árajánlattal kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésére. A kivitelezésen kívül, igény szerint, az anyag beszerzését és helyszínre szállításást is lebonyolítjuk. Faházak Cégünk vállalja könnyüszerkezetes faházak, gerendaházak, rönkházak elkészítését. Ingyenes helyszini felmérésünk után elkészítjük árajánlatunkat,mely semmilyen kötelezetséggel nem jár Önre nézve. Ammenyiben kérdése merül fel az árajánlatunkkal kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére. A kivitelezésen kivül, igény szerint az anyag beszerzést és a helyszínre szállitását is vállaljuk. Előtetők, pergolák, szaletlik Cégünk vállalja előtetök, pergolák, szaletlik, kerti szerszámtárolók, fedett kocsibeállók elkészítését. Ingyenes helyszíni felmérés után elkészítjük árajánlatunkat, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár Önre nézve. Amennyiben kérdése merül fel az árajánlattal kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésére. A kivitelezésen kívül, igény szerint, az anyag beszerzését és helyszíre szállításást is lebonyolítjuk.

Tetőcentrum Bertflór Kft.

Tetőcentrum Bertflór Kft.

Családi vállalkozásunk szeglemezes technológiával hazánkban elsőként, 1992 óta foglalkozik. Bertalan Árpád építő-gépész mérnök szabadalmaztatott szabadalmi díjas 'Diagocon' márkanevű sík-szeglemez találmányával.Majd fia Bertalan György technius 4 éves németországi Feketeerdőben /Huber Gmbh/-nál végzett gyakorlat után 2003-óta itthon kamatoztatja tudását cégünknél. Amennyiben a leg tapasztaltabbakkal szeretné kiviteleztetni családi házának,vagy nagyobb létesítményének,csarnokok tetőszerkezetét, akár olyan szeglemezes technológiával mely megtartja a gyalult, felülről lambériázott hagyományos szarufafejekkel képzett csüngő ereszes látványt, kérje ingyenes árajánlatunk. Vállaljuk a hagyományos tetőszerkezetek,előtetők,garázsok,szalet lik, (robbanó üveg fedésű)télikertek,kivitelezését javítását. Régi tetőszerkezetek felújítását,látható szerkezetű tetőterek kiépítését. Hagyományos szerkezetű ácsolt tetőinket is a legmodernebb módon minden elemét előre kiszámítjuk,méretezzük, szabásterv szerint előgyártjuk, gyalulás,csiszolás,festést követően a helyszínen saját daruinkkal összeállítjuk. Könnyűszerkezetes épületeink, igény szerint egyediek,szerkezetileg szabványosak, könnyűek,tervek alapján előre gyártott fal-paneljeink és ács szerkezeteink gyorsan (ideális esetben 1 nap alatt teljességében) összeállíthatók komplett épületté.

GIL-Ács

GIL-Ács

Kiváló minőségű ács munkák, kedvező áron... 30 éve megbízhatóan működő, az ügyfél kívánságát szem előtt tartó ács vállalkozás vállalja tetőszerkezetek készítését, tetőépítést, tetőfedést, meglévő tetők javítását/cseréjét, tetőtér beépítését - hőszigetelve, gipszkartonnal, lambériával vagy hajópadlóval -, előtetők készítését, illetve mindennemű ácsmunkák végzését! Vállalkozásunk fő profilja tetőszerkezetek készítése és fedése, de természetesen ezen kívül is szívesen és precízen elvégzünk bárminemű ácsmunkát. Szolgáltatásaink széles körét - erről bővebb információt olvashat a 'Szolgáltatások' oldalon - kínáljuk elsősorban Dél-Kelet Pesten illetve Pest megyében. Aktuális Információk A munkához szükséges anyagok beszerzésben ha óhajtja segítséget nyújtunk. Hozzávetőleges árajánlatot e-mailben vagy telefonos egyeztetés alapján kérhet, illetve tekintse meg az 'Árak' oldalt

Kállai Attila

Kállai Attila

Szeretem a munkámat. Törekszem a minőségre, a mutatós szép , környezetbe beilleszkedő, vagy épp abból kitűnő végeredményre, ahogy az esztétika és a környezet épp megkívánja. Ennek alapfeltétele a minőségi anyagok kiválasztása és a megrendelővel való jó munkaviszony kialakítása. A szakmai elismerés teszi az ács szakmunkást mesterré, hiszen aki igazán szeret alkotni, létrehozni szépet és jót, az megérdemli, hogy mester legyen. ÁCSMUNKÁK: Csapolt, gyalult, csiszolt, mart kivitelben. Bármely mintájú faragott szarufavégek készítése. Tetőszerkezetek, tornyok, magastetők, rácsos tartószerkezetek, előtetők, teraszok, nyitott autóbeállók, szanetlik, külső padozatok időjárásálló fából, pergolák, külső egyenes lépcsők, korlátok, fakerítések, kisebb fa lakóházak terv szerint, tárolók, istállók, horgászstég, előre gyártott kész faházak, gerendaházak összeállítása. Fazsindely gyártása, ragasztott fák készítése. Állványozás. ASZTALOS MUNKÁK: Bútorok, kerti bútorok, játszótéri játékok készítése. TETŐFEDÉS: Cse répfedés, termés és müpalafedések, trapéz és cserepes lemezfedések. Fazsindely és bitumenes zsindelyfedések készítése. BÁDOGOS MUNKÁK: Csatorna, lefolyócső, normál szegélyek szerelése, egyszerű korcolt lemezfedések szerelése. TETŐFELÚJÍTÁSOK: Régi tetők bontása, új tetőhéjazat készítése bádogos munkákkal együtt.

Tuti menü