Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tetofedo.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 21 db
Ács

Ács

Általános ismeretek az ács mesterség múltjával, jelenjével,jövőjével kapcsolatban.Széles körben hivatkozik azokra a honlapokra, amelyek a fa építészettel kapcsolatban lehetnek. Lehetőséget nyújt ezzel kapcsolatos gépek, szerszámok, eszközök, kész elemek vásárlására. Bemutatja a szakma művelőit, mestereit.

Építő-mester

Építő-mester

Magyarországi építőmesterek - szakemberek gyűjtőlapja. Építkezik? Felújít? Itt jó helyen jár! Oldalamon megtalálja az alábbi építőmestereket: ács, bádogos, burkoló, épületasztalos, festő - mázoló- tapétázó, kőfaragó, kőműves, lakatos, szigetelő, villanyszerelő, víz-gáz -fűtésszerelő

Kőműves

Kőműves

A komuves.tlap.hu oldalon megtalál mindent, ami a kőműves mesterséggel, építőanyagokkal, kőműves szerszámokkal kapcsolatos. Budapesti és vidéki kőművesekkel ismerkedhet meg, veheti fel a kapcsolatot. Tudnivalókat, információkat, tanácsokat tartalmazó kőműves mesterek honlapjai között válogathat, megtudhatja, hol vásárolhatóak meg a kőműves mesterséghez szükséges építőanyagok, szerszámok, és ha szüksége van kőműves mesterre az oldalon található mesteremberek közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Ablak - nyílászáró

Ablak - nyílászáró

Minőségi nyílászáró gyártók linkjei, ablak vásárlással kapcsolatos tanácsok, tippek, ötletek mind, mind egy helyen. Nálunk gyorsan megtalálja a minőségi ablakokkal, nyílászárókkal kapcsolatos linkeket ismertetővel, legyen az fa ablak, műanyag ablak, alumínium ablak, akár tetőtéri ablak. Kereshet ablak gyártók, kivitelezők, forgalmazók között.

Polisztirol - Hungarocell

Polisztirol - Hungarocell

A polisztirol (hungarocell) felhasználását mutatjuk be, melyet igen sokrétűen tudunk alkalmazni. Az ember nem is gondolná, mi mindenre jó ez az anyag. A polisztirol, más néven hungarocell nagyon közkedvelt építőanyag. Sok területen alkalmazzák pl.: csomagolóanyag, bútoripar, épületdíszítés és egyéb dekorációk. A polisztirol jellemzői: - könnyen mozgatható, szállítható - rugalmas - festhető - könnyű vele dolgozni - párás helyen is alkalmazható - környezetbarát, mert a polisztirol újrahasznosítható

Szakipar

Szakipar

A Magyar szakipar bemutatása szakemberek, gyártók, kivitelezők, szolgáltatók földrajzi elhelyezkedés helymeghatázozásával. Azért hoztam létre a szakipar.tlap.hu oldalt, mert szeretném bemutatni a magyar szakipar adta lehetőségeket. Oldalam az építőipar, gépipar, nehézipar, könnyűipar, egyéb ipar kategóriákat foglalja magába, melynek az a célja, hogy rendszerezze a szakembereket, kivitelezőket, gyártókat, forgalmazókat termékeik, földrajzi elhelyezkedéseik szerint. Így segítséget szeretnék nyújtani azoknak az embereknek, akik ilyen jellegű terméket, termékeket, szakembert, szakembereket, gyártót, gyártókat, kivitelezőt, kivitelezőket keresnek a szakipar területén.

Gipszkarton

Gipszkarton

A gipszkarton oldalon megtalál mindent, ami a gipszkartonozással kapcsolatos. Budapesti és vidéki gipszkarton szerelőkkel ismerkedhet meg, veheti fel a kapcsolatot. Tudnivalókat, információkat, tanácsokat tartalmazó gipszkartonozó mesterek honlapjai között válogathat, megtudhatja, hol vásárolhatóak meg a gipszkarton mesterséghez szükséges anyagok, szerszámok, és ha szüksége van gipszkartonszerelő szakemberre az oldalon található mesteremberek közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Gipszkarton, gipszkartonszerelés, gipszkarton kereskedelem, száraz építés Budapesten és vidéken

Ablakcsere

Ablakcsere

Ha nyílászáróra van szüksége, netán új műanyag ablakot szeretne rendelni,cseréltetni, a megoldás itt van ön előtt. Teljeskörű szolgáltatások (bontás, beépítés, párkányozás helyreállítás), akár fa, műanyag, tetőtéri vagy aluminium ablakra van szüksége.

Asztalos

Asztalos

Asztalosra mindig szükség van, viszont asztalosból is nagyon sokvan. Ezért összegyűjtöttük a legjobbakat, így oldalunkon megtalálhatók bútor- és épületasztalosok weblapjai, asztalos képzésekkel, faipari hírekkel foglalkozó honlapok. Akár asztalost keres, akár Ön maga asztalos, mindenképpen hasznos információkat talál gyűjteményünkben.

Hirdetés
Tondach tetőcserép

Tondach tetőcserép

A Tondach tetőcserepek kiváló minőségű agyagcserepek. Rengeteg színben, formában és méretben kínálja őket számtalan kereskedő és kivitelező. Ezek között az információk között próbálja meg Önt is eligazítani oldalunk, mely tematikusan rendszerezi a különféle ágazatok hasznos hivatkozásait.

Alpintechnika - cégek, felszerelések

Alpintechnika - cégek, felszerelések

Alpintechnikai szolgáltatásokkal nyújtó cégek gyűjteménye régiókra bontva, illetve ipari alpinista, vagy egyéb a témához kapcsolódó, képzéssel foglalkozó szervezetek, és biztonsági, vagy egyéb alpinista felszerelést áruló boltok linkjei találhatóak meg az oldalon.

Felújítás

Felújítás

Magyarországi felújítással foglalkozó cégek, vállalkozások, szakemberek weblapjainak gyűjteménye. Tájékoztatás ad lakás és épület felújításokhoz. Burkolás, cserépkályha építés, festés - mázolás, fűtés felújítás, gipszkartonozás, hitelek felújításhoz, kárpitos, kéménybélelés, nyílászáró felújítás, parketta, szigetelés, tetőfedők, villanyszerelés

Építőipar, kivitelezés

Építőipar, kivitelezés

A Építőipar.tlap.hu linkgyűjtemény tematikusan bemutatja az építőipari szolgáltatókat, gyártókat és forgalmazókat Magyarországon régióira osztva. Ebben a katalógusban biztosan megtalálja az Ön számára megfelelő kivitelezőket és az anyagbeszerzéshez szükséges kereskedőket.

Építőipar Pest megye

Építőipar Pest megye

Építőipar Pest megye: Az építőipar a gazdaság egyik fontos része. Folyton tevékeny Pest megyében is. Rengeteg vállalkozás áll a rendelkezésére az építőipar témakörében, hogy megvalósíthassa terveit. Ez az oldal azért jött létre, hogy a legjobb Pest megyei építőipari vállalatokat mutassa be önnek.

Családi ház

Családi ház

Az oldal ismertetése A pincétől a padlásig. Ami egy családi házhoz szükséges. Földmunka, tervezés, építészet, belső tér kialakítása, víz, fűtésszerelés, tetőfedés. Itt megtalálja a kivitelezőket, gyártókat, kereskedőket és érdekes cikkeket olvashat.

Szigetelés

Szigetelés

Épületek hő, víz és hangszigetelése. Beépítési módszerek, felhasználható anyagok anyagok, eszközök, épület szigetelő kivitelezők és hőszigetelő anyag beszerzési források lelőhelye a szigeteles.tlap.hu - hogy mindent egy helyen megtaláljon.

Hőszigetelés

Hőszigetelés

Az oldalon a hagyományos és modern hőszigetelési eljárásokkal, anyagokkal foglalakozó tervezem összefoglalni. Azokat az oldalakat tervezem elfogadni, amelyek közvetlenül a hőszigeteléshez, hővédelemhez tartoznak, az épület hőveszteségének a csökkentésével foglalkoznak hagyományos vagy modern megközelítésben. Építkezés, lakásvásárlás, lakásfelújítás során pénzügyi és energetikai szempontból az egyik legfontosabb kérdés az épület hőszigetelése. A hőszigetelés során a fő cél: télen a kellemes meleg, nyáron a friss hűs levegő épületben tartása.

Tuti menü