Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Beton cserép gyártók képes leírás - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu
részletek »

Beton cserép gyártók - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tetofedo.tlap.hu » Beton cserép gyártók
Keresés
Találatok száma - 4 db
Azzurro

Azzurro

Gyártóként tisztában vagyunk azzal, hogy ízlések változó világát éljük, ezért jelenleg az ország egyik legszélesebb termékkínálatát tudjuk nyújtani. Termékválasztékunk alapját az Azzurro Grande és az Azzurro Primo termékcsalád jelenti, melyet a Construma Nagydíjas Hódfarkú és a Pannonia elegánsan letisztult formavilágú, magas minőségű, a hagyományos, valamint műemléképületek felújítására is ajánlott cserepeinkkel bővítettünk. Legújabb fejlesztésünk az új Provence színkevert rendszer. Ez a cseréptípusunk igazi kihívás gyártónak és vevőinknek egyaránt. Termékünk egy Magyarországon eddig még nem alkalmazott színkeverési technikával készül, vevőinktől pedig valódi kreativitást igényel, hiszen az otthonuknak hamisítatlan mediterrán hangulatot biztosító Provence cseréprendszer négy színárnyalatból áll, melynek arányát és így színdominanciáját mindig a vásárló határozza meg. Harminc év betongyártási tapasztalata, munkatársaink szaktudása, gépsoraink megbízhatósága, és a legkiválóbb minőségű természetes alapanyagok - kavics, homok, cement, víz - biztosítják a legmagasabb szintű minőségi tartalmat. A kifogástalan megjelenésről a mindig lenyűgöző olasz elegancia, tervezőink kreativitása és a német Bayer cég által készített, a mai csúcsminőséget képviselő UV álló, környezetbarát festékek gondoskodnak.

Mediterrán

Mediterrán

Mediterrán tetőrendszer hivatalos weboldala - Mediterrán tetőcserép, képgaléria, márkakereskedők, akciók, árlista letöltés. Mind egy helyen! Vállalatunk, a Mediterrán Magyarország Kft., tetőcserepeket és a tető teljes, szakszerű kialakításához szükséges kiegészítőket gyártó és forgalmazó vállalat. A Mediterrán 100%-ban magyar tulajdonban lévő tetőcserépgyár. Központunk Bólyban található. Két tetőcserépgyárunk van, egyik Bólyon a másik Kunszentmiklóson üzemel. Vállalatunk Magyarországon kívül nemzetközi értékesítéssel is foglalkozik. Külföldi terjeszkedésünk folyamatos, jelenleg Szlovákiában, Horvátországban és Romániában is kaphatók tetőcserepeink.

Altek

Altek

Ha nemcsak a nyári szabadság alatt, hanem egész évben vidám, mediterrán hangulatra vágyik, jó helyen jár! Az Altek Tégla- és Cserépipari Kft. új színt visz a mediterrán tetőcserepek világába, Raguza Porto, Abbázia Porto és Fiume Porto márkanevű különleges, egyéni színvilágú, magas ívű cserepek gyártásával. A hazánkhoz sok szállal kapcsolódó adriai kikötővárosokról elnevezett cserepek utánozhatatlan változatossággal gazdagítják a mindennapjait azoknak, akik Fiume, Abbázia vagy Raguza mellett horgonyoznak le. Tegyék ezt Önök is, hiszen a Porto jelentése nem más, mint kikötő! Az Altek Kft. gondolt azokra az építkezőkre is, akiket rabul ejtett ugyan a horvát vagy az olasz tengerparti városkák hangulata, ám az Alföldön vagy éppen a Mátra lábánál épülő házukra olyan cserepet keresnek, amely mediterrán stílusú, de mégsem áll távol a magyar építészeti hagyományoktól. Ezen építkezők igényeit hivatott kiszolgálni a Porto cserép mandula, mandarin, antik vörös és antik terrakotta változata, amelyek egységes, meleg színeikkel szervesen illeszkednek a magyar tájhoz, tradíciókhoz.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Bramac

Bramac

Bramac tetők. Egyszerűen hosszabb az élettartamuk. Összehasonlítva más tetőfedőanyagokkal a betoncserepek szilárdsága az idők folyamán folyamatosan növekszik, így hosszú évtizedeken át képesek elviselni a szélsőséges időjárási hatásokat. Bramac tetők. A legnagyobb esőnek is ellenállnak. Bramac tetőrendszereket rendszeresen tesztelik Európa legnagyobb szélcsatornájában, Németországban. Az eredmények bizonyítják: a Bramac tetők szélsőséges időjárás esetén is a legmagasabb védelmet nyújtják. Bramac tetők. A legnagyobb vihart és szelet is bírják. A Bramac tetőkön szerkezeti adottságaiknak köszönhetően jelentősen kevesebb viharkár keletkezik. Számtalan, védelmet nyújtó rendszerelem alkalmazásával viharbiztossá tehető a tető. Bramac tetők. Helytállnak a legkeményebb tesztekben. A Bramac cserepek nagy tömörségük révén ellenállnak a jégverés és más terhelésekkel szemben. Az elmúlt évek szél és vihar okozta károknak a Bramac tetők ellenállnak. Bramac tetők. Megelőzik a súlyos fagykárokat. Bramac betoncserepek magas szilárdságuk révén alig vesznek fel nevességet, mint pl.: olvadási csapadékot, ezáltal tartósan védelmet nyújtanak a felfagyások ellen. Bramac tetők. Kímélik a környezetet. Bramac betoncserepek előállítása igen alacsony energiaszükséglettel jár. A tetőfedőanyag-gyártó cégek közül a Bramac rendelkezett elsőként az Osztrák Épületbiológiai és Gazdasági Intézet védjegyével.

Tuti menü