Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Égetett cserép gyártók képes leírás - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu
részletek »

Égetett cserép gyártók - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tetofedo.tlap.hu » Égetett cserép gyártók
Keresés
Találatok száma - 3 db
Tondach Magyarország Zrt.

Tondach Magyarország Zrt.

A Tondach Gleinstätten AG a közép-kelet-európai tetőcserép piacon vezető szerepet tölt be. A nemzetközi terjeszkedés 1992-ben kezdődött meg és mind a mai napig tart. A cég leginkább termékeinek magas minőségéről, munkatársainak szakmai kompetenciájáról, innovatív, de elsősorban természetes tetőfedési megoldásairól és átfogó szervizszolgáltatásáról ismert. A State-of-the-Art technológiák segítségével a cégcsoport összes leányvállalata hatékony termelési folyamatokkal rendelkezik és minőségi termékeket állít elő. Az üzleti siker a TondachŸ számára elsősorban elégedett vevőket, elégedett munkatársakat és folyamatos piaci növekedést jelent.

Creaton Hungary

Creaton Hungary

A kerámia cserepek minőségének története. A hagyományokban gazdag Creaton vállalat piacvezetőnek számít a hódfarkú cserepek gyártása területén és a sajtolt cserepek előállítását illetően is élen jár Európában. Creaton, azaz: impulzusokat nyújtani a piac számára, az ügyfeleket további újításokkal támogatni, továbbá valamennyi partnert lelkesíteni egy új tetőkultúra piaci ötletei iránt. Ez az, ami a Creaton márkát nemzetközi viszonylatban is megkülönbözteti. Ezen túlmutatóan a Creaton egy aktív és haladó szellemű piaci fellépésre, valamint egy hatékony értékesítési csapatra épít. A minőség iránti szenvedély. A vállalati vezetőségtől kezdve, a külszolgálati vagy logisztikai dolgozókon keresztül egészen a fuvarozóig, aki a kerámia cserepeinket szállítja, mindannyian a Creaton márka szolgálatában állunk, amely a bizalom jelét tükrözi.

Almansa Tetőcserép

Almansa Tetőcserép

Az Almansa Tetőcserép Kft. a francia Imerys és Koramik, a spanyol Collado és Tejas Borja valamint a német Nelskamp Dachziegelwerke agyag tetőcserép gyártók kizárólagos hazai importőre. A fenti cserépgyártók nagy hangsúlyt fektetnek az agyagcserepek alapanyagának kiválasztására, az agyag gyártásra való előkészítésére illetve maga a cserép préselésére és kiégetésére. Ehhez a ma legkorszerűbb agyagcserép gyártási technológiát használják és folyamatosan fejlesztik azt. A szigorú minőség ellenőrzés, amely minden cserépgyártási folyamatot nyomon követ. A kész cserepeket ezenfelül ellenőrzés céljából alávetik az agyagégetés tökéletessége, a cserép mérettartóssága, a cserép színtartóssága és a cserép felületének tökéletessége szempontjából. Csak ezután a szigorú ellenőrzés után kerülnek a cserepek kereskedelmi forgalomba, tehát kerülhetnek fel a tetőre.

Tuti menü