Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fa és bitumenes zsindely, gyártók képes leírás - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu
részletek »

Fa és bitumenes zsindely, gyártók - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tetofedo.tlap.hu » Fa és bitumenes zsindely, gyártók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Tegola

Tegola

A Tegola Ungarese Kft. a Tegola Canadese-csoport magyarországi leányvállalataként széles minőségi skálával gazdagítja a bitumenes zsindelyek, hő- és vízszigetelők, páratechnikai lemezek és bitumenes lemezek hazai választékát. Forgalmazott termékeink között - a pincétől a padlásig - minden építési feladatra megtalálható a legmegfelelőbb, legkitűnőbb minőségű anyag. Ha mélyépítési szigetelést vagy a kert megépítéséhez geotextilt keres, netalán az aszfalterősítő rácsra vagy ereszcsatornára van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Termékeink CE-minősítéssel, illetve a Magyar Szabványnak megfelelő minősítéssel rendelkeznek.

Iko Magyarország

Iko Magyarország

Az Iko valóban a zsindelyre helyezi elsődleges figyelmét. Mint az egyetlen vertikálisan integrált gyártó, az Iko ellenőrzi minden stratégiailag fontos alapanyagának gyártását. Az Iko maga bányássza és színezi granulátumait, amelyek kiváló tartósságot és megjelenést kölcsönöznek termékeinknek. Az Iko egy globális zsindelyszakértő, jelen van több, mint 40 országban Németországtól kezdve Oroszországon át, Egyiptomtól Dél-Afrikáig és így tovább. A gyártás és fő irodánk Belgiumban, Hamban található. Hívja helyi kirendeltségeinket Németországban, Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban, Romániában, Magyarországon, Szlovákiában, Oroszországban, és Ukrajnában bármilyen bitumenes zsindellyel kapcsolatos kérdéssel.

Ninive Kft.

Ninive Kft.

A Ninive Kft. 1993-ban alakult. A vállalat sorsa szorosan összefonódott a rendkívül gyorsan növekvő magyarországi tetőzsindely-piaccal. A kilencvenes évek közepén a cég már kifejezetten a bitumenes zsindelyek értékesítésére, a zsindelyfedések tartozékainak nagy- és kiskereskedelmi forgalmazására szakosodott. A kereskedés rövid időn belül a piac vezető forgalmazójává vált, nagyban hozzájárult ennek az új építőanyagnak hazai elterjesztéséhez, az új technológiák széleskörű megismertetéséhez. Jelenleg a vállalaton keresztül adják el a magyar építőipar teljes zsindely- szükségletének közel harmadát. Ezzel az eladott mennyiséggel a cég magyar kereskedőként Európa egyik legnagyobb, független zsindely- forgalmazójává vált. A Ninive Kft. egyedülálló piaci részesedése a vállalat jól átgondolt értékesítési filozófiájának gyümölcse. A cég nagy- és kiskereskedelemmel egyaránt foglakozik. A közvetlen értékesítés során szerzett tapasztalatok, a vásárló igényének és véleményének pontos ismerete a Ninive Kft. sikerének egyik alapeleme. A cég munkatársainak még a konkurensek által is elismert szakértelme garantálja, hogy a vásárlók igényeinek figyelembe vételével kizárólag jó minőségű, szép és megbízható, tartós termékeket választanak ki a magyar vásárlók részére.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Shinglas

Shinglas

SHINGLAS Magyarország Kft. öntapadós bitumenes tetőzsindelyek forgalmazásával foglalkozik. Főbb termékek: Öntapadós zsindelyek - Tango super, Trio super, Sonata, Standart, 20/25 év garancia. Oxidbitumenes zsindelyek - charBIT (CE) 15 év garancia. Oxidbitumenes zsindelyek - charBIT HOBBY 5 év garancia.

Super katepal finn bitumenes zsindely

Super katepal finn bitumenes zsindely

A KATEPAL Finnország egyik legnagyobb bitumenes termékek gyártásával foglalkozó cége. A szigetelő bitumenes termékek előállításának kezdete 1949-re nyúlik vissza. Bitumenes zsindelyt már több, mint 60 éve gyártanak. A KATEPAL gyára Helsinkitől 160 km-re, Tampare mellett, Lempaala-ban található. Itt a bitumenes zsindelyeken kívül bitumenes vízszigetelő lemezeket, bitumenes ragasztókat, kellősítőket és (a SCANIA, a SAAB és a VOLVO részére) gépkocsikba való szigetelő termékeket gyártanak. A Katepal a világ 20 országában, több, mint 40 cégen keresztül van jelen. Az 1996-as évben több, mint 8 millió négyzetméter KATEPAL zsindelyt gyártottak és forgalmaztak. A forgalom 40%-át a finn piacon adták el, a fennmaradó 60%-a volt az export. A legnagyobb felvevő piac a Dél-Koreai Köztársaság, de jelentős forgalmat bonyolítanak le Oroszországgal, az USA-val, Lengyelországgal, Csehországgal, a Skandináv államokkal és természetesen Magyarországgal is.

Tuti menü