Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fémlemez tetőburkolatok, gyártók képes leírás - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu
részletek »

Fémlemez tetőburkolatok, gyártók - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tetofedo.tlap.hu » Fémlemez tetőburkolatok, gyártók
Keresés
Találatok száma - 7 db
Lindab

Lindab

A Lindab egy nemzetközi cégcsoport, amely építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz finomacéllemezből mindkét üzletágában. A Ventiláció üzletág a szellőzőberendezések piacát, a Profil üzletág pedig az építőipart látja el rendkívül széles termékskálájával. Termékeink az egész világon ismertek, számos közülük piacvezető. Széles termékkínálatot nyújtunk ereszcsatorna-, tetőfedő-, könnyűszerkezetes-, tetőbiztonsági rendszerekből, acél csarnokrendszerekből, valamint ipari- és garázskapukból. Termékeink horganyzott acéllemezből készülnek, műanyag külső bevonattal ellátva, ami tökéletes védelmet nyújt a külső környezeti körülményekkel és időjárási viszontagságokkal szemben. Az acél síklemez kiváló tulajdonságainak köszönhetően a Lindab termékek megfelelnek napjaink szigorú környezetvédelmi előírásainak.

Ruukki

Ruukki

Otthona értékes - győződjön meg róla, hogy tetője méltó-e hozzá. A Ruukki acél tetőrendszerei minden körülmény között védi otthonát. Egy ízlésesen megnyerő és örökké divatos Ruukki tetővel, otthona még értékesebb lesz. Évtizedes tartósság Tetőrendszereinket a szélsőséges Skandináv éghajlatra fejlesztettük ki, melynek köszönhetően ellenáll a nyári hőségnek, az őszi esőzéseknek és a téli fagynak is, ezen kívül könnyű tisztán és karbantartani. Válassza a Ruukkit és évtizedekig egy csodálatos tető tulajdonosa lesz. Egy acéltető sosem megy ki a divatból Az acél időtlen választás. Használata hosszú múltra tekint vissza, ennek ellenére megjelenésének és tulajdonságainak köszönhetően a legmodernebb tetőfedő anyag. A Ruukki acéltető magában hordozza a tipikus Skandináv jellemvonásokat, azaz egyszerű formák és szerelhetőség. Megjelenése tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe. Csak böngéssze át termékeinket - biztosak vagyunk bennek, hogy könnyedén megtalálja az a tető típust amely a legjobbat hozza ki otthonából. Könnyű szerelhetőség akár új tető esetében, akár a meglévő felújításánál Tény, hogy acéltetőink könnyűek, akár 25%-kal könnyebbek, mint a hagyományos cserépfedés, ezen kívül méretre gyártva szállítjuk, ami megkönnyíti a szerelést akár új tető esetében, akár a meglévő felújításánál.

Rheinzink

Rheinzink

A Rheinzink-termékek háromféle felülettel kaphatók: a natúr felületű 'standard', a nemes kékesszürke árnyalatú előpatinásított 'patina-pro blue-grey' és az antikolt grafitszürke 'patina-pro graphite-grey' felülettel. Csak kevés olyan építőanyag van, amelyiknek ökológiai mérlege hasonlóan pozitív értékelést nyújt, mint a Rheinzink-lemezeké: a gyártás energiaigénye mind a cink alapanyag kinyerése, mind annak feldolgozása során szokatlanul alacsony. A Rheinzink egy környezetbarát építőanyag! A Rheinzink-lemezeket a kivitelező mesterek elsősorban kiváló megmunkálási jellemzőiknek köszönhetően kedvelik. A repedésmentesség, a tartósság azonban egyben hosszú élettartamot is jelent; ezzel az építtető hosszú távú érdekeit is szolgálják.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
VM Zinc

VM Zinc

Az Umicore magyarországi leányvállalata Az Umicore Building Products Hungary Kft. modern, 1500m2-es raktáráruháza Budakeszi új ipartelepén, Budapest nyugati peremén az M0-M1-M7 csomópont térségében található. Áruházunkban titán-cink lemezek, szalagok, nagyméretű tekercsek, fedőelemek, ereszcsatorna rendszerek, késztermékek és egyéb kiegészítő elemek széles skáláját forgalmazzuk. Folyamatos raktárkészleten tartott árukkal állunk vevőink rendelkezésére, de az ország több pontján is megtalálja a VM Zinc márka termékeit. A francia tetőfedő szakemberek körében több mint 160 éve ismert Vieille Montagne a 90-es években vált az Umicore vállalatcsoport építőiparban használatos hengerelt horgany termékeinek és rendszereinek VM Zinc márkanevévé.

ECO-CHEM Kft.

ECO-CHEM Kft.

Az ECO-CHEM Környezetvédelmi és Vegyipari kft. 2008 májusában alakult elsősorban a Cinkarna Celje d.d. által gyártott cinktermékek forgalmazására. Ezek közül a legfontosabbak - Bádogosipari termékek titáncink lemez és szalag - Felületkezeléshez - galvanizáláshoz és porszóráshoz használt anyagok: cinkanóda; cinkwire - Öntvénygyártáshoz használt ötvözetek: ZAMAK

Oxon Kft.

Oxon Kft.

Cégünk bádogosipari kivitelezésekkel, csarnok építéssel, lemezfedések készítésével foglalkozik. Vállalkozásunk fő tevékenysége a csarnokrendszerű épületek forgalmazása, amely magába foglalja az épületek rácsszerkezetét, borítóelemeit, és minden kiegészítőit. Szerelvényeink és szigetelőpaneljaink választéka oly nagy, hogy szinte minden alkalmazásra megoldást nyújt. Tudáshátterünknek köszönhetően minden egyes projektnél ajánlani tudjuk az Önnek legmegfelelőbb, méretre szabott megoldást, melyeket termékeink széles választéka biztosít.

K-Ferro Kft.

K-Ferro Kft.

Cégünk vas és acélipari termékek gyártásával illetve kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Az acélkereskedelemben és gyártásban több mint 10 év szakmai tapasztalattal mára már három telephelyen folytatjuk tevékenységünket. Trapézlemezek, hullámlemezek, cserépmintás lemezek, kerítésoszlopok és kerítésrendszerek, szőlészeti fém támrendszerek, zártszelvények és idomacélok, valamint ereszcsatornák és mobilgarázsok forgalmazása mellett ezen anyagok igény szerinti méretre gyártását is vállaljuk. Rugalmasságunk és nyitottságunk lehetővé teszi, hogy megrendelőink egyedi igényeinek megfeleljünk és mindezt a lehető legrövidebb határidővel és legkedvezőbb áron tegyük.

Tuti menü