Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tetőfedő, kivitelezők linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Tetőfedő, kivitelezők képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: tetofedo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 170 db
Grand-Ács Kft.

Grand-Ács Kft.

Ha Ön szakember, építkezésbe, felújításba kezdő tulajdonos, viszonteladó vagy ügyes kezű otthoni barkácsoló - a Grand-Ács Tetőcentrum a profi partner, hogy elképzelései megvalósuljanak. Megbízható szaktanácsadás, személyes ügyfélkezelés, rugalmas kiszolgálás és gazdag termékválaszték várja és segíti Önt döntéseiben. Teljesítményünket igazolják az intenzíven működő hosszú távú kapcsolatok beszállítóinkkal, neves hazai és külföldi gyártókkal. Szakmai hátterünket több évtizedes kivitelezői múlt jellemzi. Forgalmazott termékeinknél és kísérő szolgáltatásainknál a magas minőségre és megfizethető árakra törekszünk, ISO minőségirányítási rendszerünk 2002 óta működik. Telephelyünk 15000 m2 alapterületű, ebből 400 m2 bemutatóterem és iroda, legnagyobb gyártás előkészítő csarnokunk 800m2. Folyamatos fejlődésünk eredményeként a "Grand-Ácsszerkezet" 2005-ben elnyerte a Construma Nagydíjat, ezzel cégünk igazoltan a szakma élvonalába került. Az előre gyártott ácsszerkezet a legmodernebb nyugati technológiával készül, magas hőszigetelő értékű, kiváló minőségű készházainknak is ez alkotja a vázát.

Piramis Építőház

Piramis Építőház

A Piramis Építőház Kft. 1995-ben családi vállalkozásként alakult, mely azzal a céllal jött létre, hogy minőségi építőanyagokat és ezekhez tartozó szolgáltatásokat kínáljon elégedett vevőkörének. Ez a törekvésünk, azóta sem változott, ellenben a Piramis Építőház Kft., jelentős fejlődésen ment át. Vállalkozásunk kezdetekben 5 fős létszámmal kezdte meg tevékenységét melyhez két tehergépkocsi párosult, jelenleg 50 fős csapat mellett 13 saját tehergépkocsink dolgozik azon, hogy vásárlóink profi módon legyenek kiszolgálva. Ügyfélkörünk elsősorban a családi házas építtetők, társasházi beruházók. Az építőanyag kereskedelem mellett jelentős nagykereskedelmi tevékenységet is folytatunk. Jelenleg három telephelyen végezzük tevékenységünket melyből kettő Gödön, egy Nagymaroson található. Termékkörünk közel 100 gyártó kínálatát tükrözi és felöleli a szerkezeti házépítésekhez szükséges anyagok teljes körét. Forgalmazott termékeink között megtalálhatók a falazó anyagok, tetőfedőanyagok, beton termékek, födémrendszerek, vasanyagok, fenyő fűrészáruk, nyílászárók, hőszigetelő anyagok, vízszigetelő anyagok, vakolatrendszerek, szárazépítészeti anyagok, építési kemikáliák, kéményrendszerek, térburkolatok. Ezen termékekből Pest megye egyik legnagyobb raktárkészletével rendelkezünk, ezzel is biztosítva a rugalmas kiszolgálást.

Tóth Gergely - tetőfedő

Tóth Gergely - tetőfedő

Építőipari vállalkozásunk fő tevékenységei közé tartozik a tetőépítés, ácsmunka amelyet tetőfedéssel és bádogos munkákkal egészítünk ki. Az évek folyamán építettünk rönkházakat, rönkház tetőket alvállalkozóként. Honlapunkon munkáink megtekinthetők és egyéb tevékenységeinkről is olvashat, mint pl.: tetőterek beépítése, lambériázás, tetőszigetelés, tetőablak beépítés, gipszkarton szerelés, fakerítések, ácsmunkák stb. A helyszíni felmérés, az árajánlat és az építőanyagok helyszínre szállítása ingyenes.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Beck Tetőszervíz

Beck Tetőszervíz

Beck Tetőszerviz Kft. a kezdetek óta (1982) specifikusan csak tetőfedéssel és tetőfedő anyagok forgalmazásával foglalkozik. 1992-től már több, mint 20 féle tetőfedő anyaggal, kiegészítőkkel és azok szakszerű kivitelezéssel állunk az Önök rendelkezésére. 2001-ben Beck János a Tetőfedő Mester vizsgáját kimagasló eredménnyel teljesítette. Mivel Önök bizonyították, hogy kellünk a piacra, ezért cégünk kibővült. Kaposvár határában egy ács, tetőfedő szakkereskedéssel állunk minden kedves érdeklődőnk és leendő vevőink rendelkezésére, ahol mindenki megtalálhatja a számára legszükségesebb anyagokat nagy választékban.

Tondach Magyarország Zrt.

Tondach Magyarország Zrt.

A Tondach Gleinstätten AG a közép-kelet-európai tetőcserép piacon vezető szerepet tölt be. A nemzetközi terjeszkedés 1992-ben kezdődött meg és mind a mai napig tart. A cég leginkább termékeinek magas minőségéről, munkatársainak szakmai kompetenciájáról, innovatív, de elsősorban természetes tetőfedési megoldásairól és átfogó szervizszolgáltatásáról ismert. A State-of-the-Art technológiák segítségével a cégcsoport összes leányvállalata hatékony termelési folyamatokkal rendelkezik és minőségi termékeket állít elő. Az üzleti siker a TondachŸ számára elsősorban elégedett vevőket, elégedett munkatársakat és folyamatos piaci növekedést jelent.

Creaton Hungary

Creaton Hungary

A kerámia cserepek minőségének története. A hagyományokban gazdag Creaton vállalat piacvezetőnek számít a hódfarkú cserepek gyártása területén és a sajtolt cserepek előállítását illetően is élen jár Európában. Creaton, azaz: impulzusokat nyújtani a piac számára, az ügyfeleket további újításokkal támogatni, továbbá valamennyi partnert lelkesíteni egy új tetőkultúra piaci ötletei iránt. Ez az, ami a Creaton márkát nemzetközi viszonylatban is megkülönbözteti. Ezen túlmutatóan a Creaton egy aktív és haladó szellemű piaci fellépésre, valamint egy hatékony értékesítési csapatra épít. A minőség iránti szenvedély. A vállalati vezetőségtől kezdve, a külszolgálati vagy logisztikai dolgozókon keresztül egészen a fuvarozóig, aki a kerámia cserepeinket szállítja, mindannyian a Creaton márka szolgálatában állunk, amely a bizalom jelét tükrözi.

Azzurro

Azzurro

Gyártóként tisztában vagyunk azzal, hogy ízlések változó világát éljük, ezért jelenleg az ország egyik legszélesebb termékkínálatát tudjuk nyújtani. Termékválasztékunk alapját az Azzurro Grande és az Azzurro Primo termékcsalád jelenti, melyet a Construma Nagydíjas Hódfarkú és a Pannonia elegánsan letisztult formavilágú, magas minőségű, a hagyományos, valamint műemléképületek felújítására is ajánlott cserepeinkkel bővítettünk. Legújabb fejlesztésünk az új Provence színkevert rendszer. Ez a cseréptípusunk igazi kihívás gyártónak és vevőinknek egyaránt. Termékünk egy Magyarországon eddig még nem alkalmazott színkeverési technikával készül, vevőinktől pedig valódi kreativitást igényel, hiszen az otthonuknak hamisítatlan mediterrán hangulatot biztosító Provence cseréprendszer négy színárnyalatból áll, melynek arányát és így színdominanciáját mindig a vásárló határozza meg. Harminc év betongyártási tapasztalata, munkatársaink szaktudása, gépsoraink megbízhatósága, és a legkiválóbb minőségű természetes alapanyagok - kavics, homok, cement, víz - biztosítják a legmagasabb szintű minőségi tartalmat. A kifogástalan megjelenésről a mindig lenyűgöző olasz elegancia, tervezőink kreativitása és a német Bayer cég által készített, a mai csúcsminőséget képviselő UV álló, környezetbarát festékek gondoskodnak.

Almansa Tetőcserép

Almansa Tetőcserép

Az Almansa Tetőcserép Kft. a francia Imerys és Koramik, a spanyol Collado és Tejas Borja valamint a német Nelskamp Dachziegelwerke agyag tetőcserép gyártók kizárólagos hazai importőre. A fenti cserépgyártók nagy hangsúlyt fektetnek az agyagcserepek alapanyagának kiválasztására, az agyag gyártásra való előkészítésére illetve maga a cserép préselésére és kiégetésére. Ehhez a ma legkorszerűbb agyagcserép gyártási technológiát használják és folyamatosan fejlesztik azt. A szigorú minőség ellenőrzés, amely minden cserépgyártási folyamatot nyomon követ. A kész cserepeket ezenfelül ellenőrzés céljából alávetik az agyagégetés tökéletessége, a cserép mérettartóssága, a cserép színtartóssága és a cserép felületének tökéletessége szempontjából. Csak ezután a szigorú ellenőrzés után kerülnek a cserepek kereskedelmi forgalomba, tehát kerülhetnek fel a tetőre.

Műanyag lemezek

Műanyag lemezek

Az A-Plast Kft. csapata közel 10 éve dolgozik töretlen lelkesedéssel azon, hogy a magyarországi műanyagipar meghatározó résztvevője legyen és büszkén viselhesse a lemezspecialista nevet. Fő tevékenységünk PC, PMMA, PET, HIPS, PVC, ABS, PP, PE, stb. műanyag lemezek, csövek és rudak nagy- és kiskereskedelme. Az évek során összegyűjtött tapasztalatunkat arra fordítjuk, hogy a legkedvezőbb feltételeket és legkiválóbb termékeket nyújtsuk Önöknek, törekedve arra, hogy tudásunk mindig naprakész legyen, így minden nap a legelőnyösebb feltételek birtokában legyünk, s továbbadhassuk azt Önöknek. Jelenleg több tucat állandó beszállítóval állunk kapcsolatban, így más gyártótól érkezik raktárunkba a plexi (PMMA), mástól a tömör és üregkamrás polikarbonát lemez (PC), külön beszállító biztosítja a PET és SAN lemezeket és más-más extruder sorokról gördülnek le ABS, polisztirol (HIPS, SIKO) és PVC lemezeink. A lemezek mellett csövek és rudak is szerepelnek színes palettánkon. Nálunk nem csupán jól hangzó szlogen az ügyfélközpontúság! Budapesti központi telephelyünk mellett 3 vidéki értékesítési irodában várják Önt felkészült, udvarias, segítőkész munkatársaink. Az évek során egyre nagyobb tapasztalatra tettünk szert az Önök igényeinek megismerésében, így mára büszkén mondhatjuk, hogy a műanyag-feldolgozás területén is megbízható, stabil partnerekké váltunk. Precíziós CNC-megmunkáló gépekkel, lézervágó- és gravírozógéppel, élhajlító géppel vállaljuk egyedi elképzeléseik megvalósítását, a tervezéstől a kész munkadarab elkészítéséig.

Hirdetés
Balogh Zoltán

Balogh Zoltán

Tetőfedő cégünk 1985 óta működik a piacon, így immár több, mint 25 éves szakmai múltra tekintünk vissza a beázás elhárítás, tetőfedés és tetőjavítás, valamint egyéb, speciális szaktudást igénylő építészeti és felújítási munkák terén. Összeszokott, megbízható, kiválóan szakképzett csapatban dolgozunk, munkatársaink folyamatosan sajátítják el a legújabb építőipari technikákat és megoldásokat a minél hatékonyabb munkavégzés érdekében.

Tetőfedő bajnokság

Tetőfedő bajnokság

A 2010. február 18-án megrendezett XII. Bramac Tetőfedő Bajnokság díjátadó rendezvényén 2 kategóriában (új épületek és felújított épületek) hirdettek győzteseket. Az idei évben 190 vendég vett részt a rendezvényen.

Tetőfedés profillemezzel

Tetőfedés profillemezzel

A Ruukki számos acéllemezes héjazati megoldást kínál tetőkre és falakra. A tető- és falburkoló profilok minimális karbantartást igénylő, erős és időtálló, kiváló minőségű anyagból - hidegen hengerelt, horganyzott, bevonatos lemezekből - készülnek. A profilok vízszintes, függőleges és átlós szerelhetősége, a lemezek kültéri és beltéri alkalmazhatósága, a rendkívül széles színválaszték számtalan felhasználási lehetőséget nyújt. A profilok alkalmazása gazdaságos, könnyen szerelhető, utólag akár egyszerűen módosítható megoldást kínál a projektek kivitelezésénél.

Napelemes cserép

Napelemes cserép

Az új magyar világszabadalmat, az ún. napelemes tetőcserepet óriási siker övezte Münchenben és Budapesten is. Idén novemberben kezdik gyártani, s évente egymillió darabot készítenek belőle. A megrendelők között nyugat-európai, amerikai és ázsiai ügyfelek is vannak. A hagyományos napelemeknél olcsóbb lesz a telepítésük, könnyen beépíthető az eredeti tetőszerkezetbe, és 10-40%-kal több energiát képes termelni.

Mediterrán

Mediterrán

Mediterrán tetőrendszer hivatalos weboldala - Mediterrán tetőcserép, képgaléria, márkakereskedők, akciók, árlista letöltés. Mind egy helyen! Vállalatunk, a Mediterrán Magyarország Kft., tetőcserepeket és a tető teljes, szakszerű kialakításához szükséges kiegészítőket gyártó és forgalmazó vállalat. A Mediterrán 100%-ban magyar tulajdonban lévő tetőcserépgyár. Központunk Bólyban található. Két tetőcserépgyárunk van, egyik Bólyon a másik Kunszentmiklóson üzemel. Vállalatunk Magyarországon kívül nemzetközi értékesítéssel is foglalkozik. Külföldi terjeszkedésünk folyamatos, jelenleg Szlovákiában, Horvátországban és Romániában is kaphatók tetőcserepeink.

Altek

Altek

Ha nemcsak a nyári szabadság alatt, hanem egész évben vidám, mediterrán hangulatra vágyik, jó helyen jár! Az Altek Tégla- és Cserépipari Kft. új színt visz a mediterrán tetőcserepek világába, Raguza Porto, Abbázia Porto és Fiume Porto márkanevű különleges, egyéni színvilágú, magas ívű cserepek gyártásával. A hazánkhoz sok szállal kapcsolódó adriai kikötővárosokról elnevezett cserepek utánozhatatlan változatossággal gazdagítják a mindennapjait azoknak, akik Fiume, Abbázia vagy Raguza mellett horgonyoznak le. Tegyék ezt Önök is, hiszen a Porto jelentése nem más, mint kikötő! Az Altek Kft. gondolt azokra az építkezőkre is, akiket rabul ejtett ugyan a horvát vagy az olasz tengerparti városkák hangulata, ám az Alföldön vagy éppen a Mátra lábánál épülő házukra olyan cserepet keresnek, amely mediterrán stílusú, de mégsem áll távol a magyar építészeti hagyományoktól. Ezen építkezők igényeit hivatott kiszolgálni a Porto cserép mandula, mandarin, antik vörös és antik terrakotta változata, amelyek egységes, meleg színeikkel szervesen illeszkednek a magyar tájhoz, tradíciókhoz.

Tető Horn Kft.

Tető Horn Kft.

Terméspala A Tetőfedés Királya A terméspala egy nem mindennapi maradandó és nemes anyag. Ez az építőanyag rendkívüli eleganciát és szépséget kölcsönöz tetőre és homlokzatra egyaránt. Az évszázadok során kialakult formák és nagyságok sokfélesége nagy mozgásteret biztosít a fedéshez, melynek csak a képzelet szab határt. Manapság az építkezéseknél a természetes és biológiailag értékes építőanyagot részesítik előnyben. A terméspala időtlen idők óta ezen építőanyagok, közé tartozik, a földtörténet egy bizonyítéka. Építészek és tetőfedők generációi kifejezésre juttatnak ezzel a módszerrel építészeti stílusokat, művészeti értékeket, hagyományokat és kultúrákat. Európában a terméspala felhasználása több mint hatszáz éves hagyománnyal rendelkezik. Magyarországon is beszélhetünk hagyományokról. A háború előtti évtizedekben előszeretettel használták a terméspalát kastélyok, kúriák fedésére, ennek legszebb hazai példái a keszthelyi Festetics Kastély, a parádsasvári Károlyi Kastély (cégünk kivitelezésében) és még sorolhatnánk. Eredetileg a Parlamentet is terméspalafedés díszítette. Hazánkban nem található jó minőségű tetőfedésre illetve homlokzat burkolására alkalmas palát, ezért nyugat Európából kell importálni. Ez okozta, hogy a háború után a rendszerváltásig szinte tejesen elfelejtették ezt a nemes anyagot.

Cembrit, Eternit

Cembrit, Eternit

Síkpala. A tetőfedő termékek hosszú élettartama, tartós minősége és rendhagyó megjelenése különös meggyőzőerőt kölcsönöz a paláknak. A gondosan összeválogatott, teljes mértékben környezetbarát alapanyagok könnyeddé, víz-, fagy- és tűzállóvá, törhetetlenné és értékállóvá teszik a szálcement termékeinket. Sokoldalúságának köszönhetően kiválóan alkalmas új modern épületekhez, ugyanakkor felújításokhoz, átépítésekhez, műemlék rekonstrukciókhoz is. Minden épülettípusra a mezőgazdasági létesítményektől az ipari épületeken keresztül a családi házig tökéletes tetőfedőanyag. Széles színskála és változatos formavilág gondoskodik a legkülönfélébb elképzelések megvalósításáról. A kreatív, egyedi, elegáns, és több helyen beépíthető termék alacsony súlya bármilyen megoldást lehetővé tesz.

Tuti menü