Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Erős, Győnyörű, Legyőzhetetlen. Újdonság a Bramac Montero, amely technikai és esztétikai paramétereivel egyedülálló a hazai tetőfedőanyagok kínálatában. - Tetőfedő, kivitelezők magazin
részletek »

Bramac Montero Protector

Tetőfedő magazin. Ha építkezel vagy tetőfedő vagy, akkor ez a te oldalad. Hírek, újdonságok a tetőfedő piacról, termékekről és kivitelezőkről.
Tetőfedő, kivitelezők magazin
Itt vagy: Tetőfedő, kivitelezők magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Bramac Montero Protector
Bramac Montero Protector
Erős, Győnyörű, Legyőzhetetlen. Újdonság a Bramac Montero, amely technikai és esztétikai paramétereivel egyedülálló a hazai tetőfedőanyagok kínálatában.
Rusztikus felületkialakítása, 50%-kal nagyobb szilárdsági értéke révén a legkeményebb időjárási hatásoknak is ellenáll. Karakteres, markáns szépséget ad a tetőnek és megakadályozza a hó hirtelen lecsúszását is. Protector felülettel készül, amely hosszantartó
védelmet nyújt a tetőt érő káros hatásokkal szemben.

Bramac Montero

Jöhet jég- vagy szélvihar, hóesés és kemény fagyok - a Bramac Montero magabiztosan néz szembe a legkeményebb kihívásokkal.

A klasszikus vonalvezetésû, új robosztus tetôcserép az elôírt értéknél is 50%-kal nagyobb szilárdságot biztosít. 3D hatású felülete karakteres, markáns szépséget ad a tetônek és sokkal biztosabban akadályozza meg a hólecsúszást. Ha egyszer megismerte a rubinvörös, canyon vagy gránit színekben pompázó teherbíró cserepeket, a döntése éppen olyan lesz, mint a Bramac Montero: extra szilárd és megingathatatlan.
Hirdetés
Bramac Montero
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Bramac Montero, Bramac cserép, tetőcserép, Bramac
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-07-18 09:13:23
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü