Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nádfedő kivitelezők képes leírás - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu
részletek »

Nádfedő kivitelezők - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tetofedo.tlap.hu » Nádfedő kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Nádfedéldoktor

Nádfedéldoktor

Manapság kuriózumnak számít eme tetőfedési forma, kevésbé elterjedt mint régen, talán mert az emberek tájékozatlanok, nem tudják azokat az információkat, amelyek hiányában nem a nádfedés mellett döntenek. Pedig manapság a nádtető készítés kivitelezési folyamata, formája sokat változott, ennek köszönhetően a nádfedelek élettartama is megnőtt. Új minőségi elvárásoknak kell megfelelnie a mai nádazóknak.

Kovács András Nádtetőfedő

Kovács András Nádtetőfedő

Magyarországon régi hagyománya van a nádazásnak, azonban az ősi technológiákat, segédanyagokat felváltják az új és modern eljárások. Ezen dolgokat szem előtt tartva közel tíz éve gyakorlom a nádtetőfedést, nádtető készítést és próbálom jobbá tenni. Szeretnék segíteni azoknak (mind a tervezésben, kivitelezésben, műszaki ellenőrzésben) akik kedvelik és igénylik a Bio-t, természetest, a nádtetőt. Vállalom,új nádtetőfedését készítését, a kerti kiülőtől a lakóházig, meglévők felújítását, kúttetőtől, a parasztházig.

Titán-nád Kft.

Titán-nád Kft.

Vállalkozásunk 2004-ben alakult, de előtte már több éven keresztül dolgoztunk Nyugat-Európában. Hollandiában és Belgiumban kizárólag minőségi munkára van igény, amely kialakította a szakértelmünket. Mára elérkeztünk oda, hogy Magyarországon is igen sokan beleszerettek a régmúlt hagyományait őrző építési stílusba és családi házaikat ennek megfelelően szeretnék megépíteni. Cégünk fejlődésében szerepe van a hazai igények kielégítésének is, kedvező áron. Tartós, jó minőségű anyaggal, szakszerű kivitelezést biztosítunk. A nádtető készítés alapja a minőségi anyagok felhasználása, dolgozóink a minőségi munkavégzés mellett kötelezték el magukat. Reméljük bemutatott munkáink meggyőzik Önt és hamarosan üdvözölhetjük új nádtetője alatt. Köszönjük, hogy megtekintette oldalunkat.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Fertő-tavi Nádgazdasági Zrt.

Fertő-tavi Nádgazdasági Zrt.

A családi- és hétvégi házak, az új építmények szép formájú tetőrendszerét újabban ismét sokan fedik be náddal. A tetőfedő nád arra is alkalmas, hogy régi épületek felújításakor vele a környezetbe illő tetőket alakítsanak ki. A tetőfedő nád kétféle formában kerül forgalomba. Az egyik az ún. normál nád, a másik a 160 cm-es szegőnád. Mindegyik tetőfedő nádféleség alkalmas bármilyen formájú és típusú tető fedésére. A normál tetőfedő nád egy kévén belül vegyesen 80, 100 és 120 cm hosszú finom szálú nádból áll. A 160 cm-es szegőnád ugyancsak finom szálakból áll. az ilyen kéve azonban - és ez, mint neve jelzi - természetesen csak 160 cm hosszú árut tartalmaz. Ilyen a tetőgerincek un. szegőnádja. A normál tetőfedő nád kévéinek körmérete az alsó kötésnél - tehát 20-25 cm-rel az alsó vég felett - 60 cm, míg a 160 cm-es szegőnádé 101 cm.

Néma Kft.

Néma Kft.

Az ősi, természetes anyag iránt rendkívüli módon megnőtt az érdeklődés a hazai és a külföldi piacon. A nád közismert tulajdonságai közé tartozik, hogy minden egyéb tetőfedő anyagnál (tetőfedő nád) jobban biztosítja az épületek optimális hőháztartását. Emellett kifejezetten szép, környezetbarát és - ügyeskezű mesterek révén - változatos formában alkalmazható. Az akasztói cég nagyteljesítményű, hatkerekű nádarató gépekkel maga végzi a nádvágást. Ezzel egyidőben tisztítják, osztályozzák és kötegelik a sokrétű felhasználásra kerülő anyagot. A feldolgozott áru 90 százaléka exportra kerül: számos megrendelést teljesítenek Hollandiába, Németországba és Angliába. Ugyanakkor maradéktalanul elégítik ki a hazai igényeket is. A cég nem csak az alapanyagot biztosítja, hanem az igényes kivitelezést is vállalja. A Kiskőrös környéki nádtetők többsége szakembereik keze munkáját dicsérik. Közéjük tartoznak például az akasztói Horgász Park és épületei is. A kapacitás növelésével gyakorlatilag korlátlan mennyiségű további megrendelések teljesítésére képesek.

Tuti menü