Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pala gyártók, kitermelők képes leírás - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu
részletek »

Pala gyártók, kitermelők - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tetofedo.tlap.hu » Pala gyártók, kitermelők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Tető Horn Kft.

Tető Horn Kft.

Terméspala A Tetőfedés Királya A terméspala egy nem mindennapi maradandó és nemes anyag. Ez az építőanyag rendkívüli eleganciát és szépséget kölcsönöz tetőre és homlokzatra egyaránt. Az évszázadok során kialakult formák és nagyságok sokfélesége nagy mozgásteret biztosít a fedéshez, melynek csak a képzelet szab határt. Manapság az építkezéseknél a természetes és biológiailag értékes építőanyagot részesítik előnyben. A terméspala időtlen idők óta ezen építőanyagok, közé tartozik, a földtörténet egy bizonyítéka. Építészek és tetőfedők generációi kifejezésre juttatnak ezzel a módszerrel építészeti stílusokat, művészeti értékeket, hagyományokat és kultúrákat. Európában a terméspala felhasználása több mint hatszáz éves hagyománnyal rendelkezik. Magyarországon is beszélhetünk hagyományokról. A háború előtti évtizedekben előszeretettel használták a terméspalát kastélyok, kúriák fedésére, ennek legszebb hazai példái a keszthelyi Festetics Kastély, a parádsasvári Károlyi Kastély (cégünk kivitelezésében) és még sorolhatnánk. Eredetileg a Parlamentet is terméspalafedés díszítette. Hazánkban nem található jó minőségű tetőfedésre illetve homlokzat burkolására alkalmas palát, ezért nyugat Európából kell importálni. Ez okozta, hogy a háború után a rendszerváltásig szinte tejesen elfelejtették ezt a nemes anyagot.

Cembrit, Eternit

Cembrit, Eternit

Síkpala. A tetőfedő termékek hosszú élettartama, tartós minősége és rendhagyó megjelenése különös meggyőzőerőt kölcsönöz a paláknak. A gondosan összeválogatott, teljes mértékben környezetbarát alapanyagok könnyeddé, víz-, fagy- és tűzállóvá, törhetetlenné és értékállóvá teszik a szálcement termékeinket. Sokoldalúságának köszönhetően kiválóan alkalmas új modern épületekhez, ugyanakkor felújításokhoz, átépítésekhez, műemlék rekonstrukciókhoz is. Minden épülettípusra a mezőgazdasági létesítményektől az ipari épületeken keresztül a családi házig tökéletes tetőfedőanyag. Széles színskála és változatos formavilág gondoskodik a legkülönfélébb elképzelések megvalósításáról. A kreatív, egyedi, elegáns, és több helyen beépíthető termék alacsony súlya bármilyen megoldást lehetővé tesz.

Rathscheck Schiefer

Rathscheck Schiefer

Információk a paláról a Ratscheck Schiefer-től, a legnagyobb német palagyártótól és importálótól. Pala a tetőre és a falra. Moselschiefer Osztályon felüli márkánk a Katzenberg és a Margareta bányából. A Moselschiefer évszázadok óta egyet jelent a legjobb minőségű németországi palával. Ez a keresett építőanyag már 1850 körül megkapta a nevét az eredeti szállítási útvonalról, a Mosel folyóról: Moselschiefer. A történelmi név a minőség fogalmává nőtte ki magát. InterSin a legjobb nemzetközi lelőhelyekről származó palát fémjelző márkanevünk. A kiválasztásánál a Moselschiefer magas minőségi normáit követjük. A feldolgozás minőségét naponta a helyszínen ellenőrizzük. ColorSklent a mi színes palánk a legjobb nemzetközi lelőhelyekről a következő színárnyalatokban: bíbor, szürkésbarna, lombzöld, sötétzöld és polárzöld. Egy pala, amely különlegesen hangsúlyos.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Kőpala kft.

Kőpala kft.

A természet a legjobb szobrász és építész, a legkülönlegesebb színű és alakzatú, csodálatosabbnál csodálatosabb drágakövek és különleges sziklaformák megalkotója. Az ember azonban e téren is versenyre kelt a természet erőivel, kifejleszttette a kő különleges megformálásának, a különböző kőfelületek és árnyalatok összehangolásának képességét, és létrehozta a kőhöz hasonlóan örök alkotásait. Ezt a csodás világot kináljuk leendő ügyfeleink részére. A Kőpala Kft. Európa legjobb lelőhelyeiről importálja a különböző termékeit. A neves gyártók mint a Rathschek, a Cupa, a Primero, CNS és cégünk 20 éves szakmai tapasztalata biztos garancia a termékeink minőségére.

Eternit, Creaton Homlokzat, palák

Eternit, Creaton Homlokzat, palák

Eternit és Creaton homlokzatok, palák, tartószerkezetek széles választéka a CREATON Hungary Kft-től. Egy épület esetében a tető az egyik legfontosabb elem. Megvédi a házat a hótól, az esőtől, a széltől, a naptól valamint az időjárás egyéb hatásaitól. Ha esztétikus és tartós megoldást keresünk a tetőfedéssel kapcsolatban a tetőpalák ideális megoldást jelentenek.

Tuti menü