Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Polikarbonát gyártók, kivitelezők képes leírás - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu
részletek »

Polikarbonát gyártók, kivitelezők - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tetofedo.tlap.hu » Polikarbonát gyártók, kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 5 db
A-Plast Kft.

A-Plast Kft.

Az üregkamrás (más néven cellás, kamrás vagy légkamrás) polikarbonát lemezek egy speciális extrúziós technológiával készülnek, az ARLA PLAST csehországi gyárában. Cégünk 6 éve látja el a svéd tulajdonú gyár magyarországi és közép-kelet-európai képviseletét, évről évre több és több ügyfél pozitív visszajelzése mellett. A polikarbonátról általánosságban elmondható, hogy kiváló ütésálló képességgel rendelkezik, gyakorlatilag törhetetlen. Széles hőmérséklettartományban, -40°C és +120°C között alkalmazható.

Rollmaster Kft.

Rollmaster Kft.

A cégünk által gyártott polikarbonát tábla széles választékban készül. Vállaljuk csarnok térelválasztások, ipari tetővilágítók, teraszok, télikertek, felülvilágítók, oldalbevilágítók, kocsibeállók teljes körű kivitelezését acél vagy favázas szerkezettel. A polikarbonát lemez nagyszerű statikai tulajdonságokkal rendelkezik, kiválóan hajítható, íves felületek képezhetők vele. A polikarbonát lemez kiváló fényáteresztő képességgel bír. Nagyszerűen megmunkálható, vákuum formázható, polírozható, ragasztható, hidegen és melegen hajlítható. A polikarbonát lemez anyaga rendkívül ellenálló a külső mechanikai hatásokkal (szélnyomás, jégverés, vandalizmus, hőhatás...) szemben. A polikarbonát lemez és polikarbonát tábla előnye az üveggel szemben, rendkívüli ütésállósága, hajlíthatósága és ára. A PVC függöny hasznos nyílászárója lehet a polikarbonát csarnokoknak.

Polikarbonát tetőfedés

Polikarbonát tetőfedés

KissTóth Plusz Kft. - Göd Polikarbonát fedések készítése, anyagbeszerzéssel is. Tetőszerkezetek készítése polikarbonát tetőfedés alá. Árajánlatunkat ingyenesen készítjük. A helyszíni felmérésünk díjmentes. Polikarbonát tetőfedéseket egész Pest megyében vállalunk.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Polikarbonát nagyker

Polikarbonát nagyker

Társaságunk a P& Plasztik Kft. Alapításunk célja, hogy a Quinn Plastics (Európa legnagyobb műanyag síklap gyártója). Tevékenységünk során a gyár termékeinek magyarországi kis- és nagykeres-kedelmére fókuszálunk, biztosítjuk a termékek felhasználásához szükséges segéd- és kellékanyagokat, valamint a műszaki tudásbázist. Termékeink között elsősorban polikarbonát lapok, plexi lemezek, san lemezek, kemény és habosított pvc lapok valamint aluminium kompozit lemezek (dibon, alucobond) találhatóak.

Vas Színesfém Kft

Vas Színesfém Kft

Vas-Színesfém Kft 1994-es megalakulása óta színesfém félgyártmányok, ipari műanyagok és nemesacélok forgalmazásával foglalkozik. Termékeink között megtalálhatók az alumínium félgyártmányok, alumínium lemezek, csövek, zártszelvények profilok valamint a rozsdamentes acél, bronz, sárgaréz és vörösréz csövek és lemezek. Forgalmazunk görgőket, kerekeket, gumilemezeket, pvc, polisztirol, polikarbonát lemezeket, Salgó polcrendszereket és szilárd tüzelésű kazánokat is. Továbbá termékeink között találhatók üregkamrás polikarbonát lemezek is. Vásárlóink között tudhatjuk a győri, a mosonmagyaróvári, székesfehérvári, illetve a móri ipari park több multinacionális cégét is. Pontos és szakszerű kiszolgálás, szabászgépeken történő méretre vágás és saját gépkocsikkal történő házhoz szállítás várja a vásárlókat.

Tuti menü