Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakkereskedések képes leírás - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu
részletek »

Szakkereskedések - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tetofedo.tlap.hu » Szakkereskedések
Keresés
Találatok száma - 26 db
Grand-Ács Kft.

Grand-Ács Kft.

Ha Ön szakember, építkezésbe, felújításba kezdő tulajdonos, viszonteladó vagy ügyes kezű otthoni barkácsoló - a Grand-Ács Tetőcentrum a profi partner, hogy elképzelései megvalósuljanak. Megbízható szaktanácsadás, személyes ügyfélkezelés, rugalmas kiszolgálás és gazdag termékválaszték várja és segíti Önt döntéseiben. Teljesítményünket igazolják az intenzíven működő hosszú távú kapcsolatok beszállítóinkkal, neves hazai és külföldi gyártókkal. Szakmai hátterünket több évtizedes kivitelezői múlt jellemzi. Forgalmazott termékeinknél és kísérő szolgáltatásainknál a magas minőségre és megfizethető árakra törekszünk, ISO minőségirányítási rendszerünk 2002 óta működik. Telephelyünk 15000 m2 alapterületű, ebből 400 m2 bemutatóterem és iroda, legnagyobb gyártás előkészítő csarnokunk 800m2. Folyamatos fejlődésünk eredményeként a "Grand-Ácsszerkezet" 2005-ben elnyerte a Construma Nagydíjat, ezzel cégünk igazoltan a szakma élvonalába került. Az előre gyártott ácsszerkezet a legmodernebb nyugati technológiával készül, magas hőszigetelő értékű, kiváló minőségű készházainknak is ez alkotja a vázát.

Piramis Építőház

Piramis Építőház

A Piramis Építőház Kft. 1995-ben családi vállalkozásként alakult, mely azzal a céllal jött létre, hogy minőségi építőanyagokat és ezekhez tartozó szolgáltatásokat kínáljon elégedett vevőkörének. Ez a törekvésünk, azóta sem változott, ellenben a Piramis Építőház Kft., jelentős fejlődésen ment át. Vállalkozásunk kezdetekben 5 fős létszámmal kezdte meg tevékenységét melyhez két tehergépkocsi párosult, jelenleg 50 fős csapat mellett 13 saját tehergépkocsink dolgozik azon, hogy vásárlóink profi módon legyenek kiszolgálva. Ügyfélkörünk elsősorban a családi házas építtetők, társasházi beruházók. Az építőanyag kereskedelem mellett jelentős nagykereskedelmi tevékenységet is folytatunk. Jelenleg három telephelyen végezzük tevékenységünket melyből kettő Gödön, egy Nagymaroson található. Termékkörünk közel 100 gyártó kínálatát tükrözi és felöleli a szerkezeti házépítésekhez szükséges anyagok teljes körét. Forgalmazott termékeink között megtalálhatók a falazó anyagok, tetőfedőanyagok, beton termékek, födémrendszerek, vasanyagok, fenyő fűrészáruk, nyílászárók, hőszigetelő anyagok, vízszigetelő anyagok, vakolatrendszerek, szárazépítészeti anyagok, építési kemikáliák, kéményrendszerek, térburkolatok. Ezen termékekből Pest megye egyik legnagyobb raktárkészletével rendelkezünk, ezzel is biztosítva a rugalmas kiszolgálást.

Műanyag lemezek

Műanyag lemezek

Az A-Plast Kft. csapata közel 10 éve dolgozik töretlen lelkesedéssel azon, hogy a magyarországi műanyagipar meghatározó résztvevője legyen és büszkén viselhesse a lemezspecialista nevet. Fő tevékenységünk PC, PMMA, PET, HIPS, PVC, ABS, PP, PE, stb. műanyag lemezek, csövek és rudak nagy- és kiskereskedelme. Az évek során összegyűjtött tapasztalatunkat arra fordítjuk, hogy a legkedvezőbb feltételeket és legkiválóbb termékeket nyújtsuk Önöknek, törekedve arra, hogy tudásunk mindig naprakész legyen, így minden nap a legelőnyösebb feltételek birtokában legyünk, s továbbadhassuk azt Önöknek. Jelenleg több tucat állandó beszállítóval állunk kapcsolatban, így más gyártótól érkezik raktárunkba a plexi (PMMA), mástól a tömör és üregkamrás polikarbonát lemez (PC), külön beszállító biztosítja a PET és SAN lemezeket és más-más extruder sorokról gördülnek le ABS, polisztirol (HIPS, SIKO) és PVC lemezeink. A lemezek mellett csövek és rudak is szerepelnek színes palettánkon. Nálunk nem csupán jól hangzó szlogen az ügyfélközpontúság! Budapesti központi telephelyünk mellett 3 vidéki értékesítési irodában várják Önt felkészült, udvarias, segítőkész munkatársaink. Az évek során egyre nagyobb tapasztalatra tettünk szert az Önök igényeinek megismerésében, így mára büszkén mondhatjuk, hogy a műanyag-feldolgozás területén is megbízható, stabil partnerekké váltunk. Precíziós CNC-megmunkáló gépekkel, lézervágó- és gravírozógéppel, élhajlító géppel vállaljuk egyedi elképzeléseik megvalósítását, a tervezéstől a kész munkadarab elkészítéséig.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Hofstädter Építőanyag Centrum

Hofstädter Építőanyag Centrum

Ha tetőcserepet keres látogasson el oldalunkra, ahol a legjobb tetőcserép márkák közül választhat egy helyen: Bramac, Tondach, Mediterran, Creaton, Leier. Hofstadter Cserép Centrum. A Hofstädter Építőanyag Centrum Kft. egy folyamatosan fejlődő vállalt, mely értékeinek megőrzésével és folyamatos szakmai kompetenciájával szolgálja ki vásárlóinak igényeit. A közel 200 főt foglalkoztató Hofstadter cégcsoport egyes tagjai külön álló gazdasági társaságként működnek. A vállalat csoport felépítését tekintve a külön álló cégek egymáshoz közel álló, építőiparral kapcsolatos tevékenységeket folytatnak. Cégünk tagja Magyarország legnagyobb beszerzési társulatának az Új-Ház Zrt.-nek. Ennek köszönhetően komoly előnyökkel tudjuk vevőink részére biztosítani a piac legjobb árait. Köszönhetően a kiváló infrastruktúrájú telephelyeinknek magas színvonalon és széles körben tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Legyen szó, családi ház építéséről, vagy felújításról, cégünk kezdetektől partnere lehet Önnek. Az alkalmazottak folyamatos képzéseivel és egyre bővülő árukészlettel mindenben segítségére lehetünk. Minden téren elkötelezettek vagyunk a minőségi termékek iránt, így biztos lehet benne, hogy a nálunk vásárolt termékekkel, stabil alapot képezhet jövőjének. Bízunk benne, hogy személyesen is megtapasztalja cégünk rátermettségét és szakmai tudásunkkal segítségére lehetünk.

BauMax

BauMax

Több mint negyedévszázada annak, hogy Karlheinz Essl megnyitotta első barkácsüzletét, és ezzel megalapozta a bauMax áruházlánc jövőjét. A barkácsáruházak gondolata a 60-70-es évek Amerikájából ered. Az első hasonló jellegű üzleteket Angliában és Németországban hozták létre. Ennek az új lehetőségnek a tanulmányozására Karlheinz Essl az USA-ba utazott, hogy megismerje a benne rejlő lehetőségeket. Első csináld-magad (do-it-yourself) áruházat 1976-ban nyitotta meg Kindbergben, mintegy 300 m2-es területen Hobby-Max néven, majd röviddel ezután a nevet bauMaxra cserélték. Az első nagy barkácsüzlet 1979-ben nyílt Mauthausenben az akkoriban hatalmasnak számító 1000 m2-en.

Bauhaus

Bauhaus

Csak az intelligens beszerzés szavatolja a vásárlók bizalmát. Ez a Bauhaus erőssége. Ezt garantálja a BAHAG AG. mannheimi beszerzési osztálya. Ezen az osztályon nap, mint nap számos beszerző dönt arról, hogy mely termékek kerüljenek a szortimentbe. Rengeteg ajánlatból csak azokat választják ki, amelyek magas minőségükkel és optimális ár-érték arányukkal kitűnnek. Különös figyelmet kapnak a piacon megjelenő újítások. A Bauhaus ezen kívül szinte minden termékcsoportban számos kedvező minőségi terméket kínál, amelyeket exkluzívan a Bauhaus számára gyártanak. Ez garantálja, hogy a Bauhausválaszték mindig aktuális és megfelel a vásárlók igényeinek. Bauhaus a környezetet is figyelemmel kíséri. Választékunk összes termékét környezetvédelmi szempontból bevizsgálják. Sok minőségi márkánk a közvetlen szomszédságból érkezik, hogy elkerüljük a környezetszennyező szállításokat.

Vik és Társa Bt

Vik és Társa Bt

Bádogos szaküzlet Tata Vik és Társa Bt! * Bádogos szaküzletünk a bádogos ipar termékeinek széles választékával várja a kedves vásárlókat! * Szakboltunkban a látogató megtalálhatja a bádogos termékek széles skáláját: alumíniumot, alumíniumlemezt, betorkoló csonkot, cinket, cinklemezt, csatornatartót, csonkos szegletet, ereszcsatornát, ereszt, ereszszegélyt, falszegélyt, fehér bádogot, fekvő ereszcsatornát, fémműves kisipar kellékeit, hajlatbádogot, hattyúnyakat, homlokzati díszeket, kéményszegélyt, kifolyócsonkot, kiköpőt, lefolyóbilincset lefolyócsőt, ónt, ónlemezt, oromszegélyt, párkányokat, préselt könyököt, sárgarezet, sárgarézlemezt, síklemezt, szeglet külsőt, szeglet belsőt, szegletdíszeket, táblalemezeket, tetőkibúvót, tetőtartót, végdíszt, véglemezt, vízlopót, zártvéget stb., * A bádogos termékek szakszerű felhasználásában és a bádogos munkák kivitelezésében honlapunkon is ajánlott ács, tetőfedő és épületbádogos mesterek segítik az érdeklődőket! * Bádogos szaküzletünk a Dunántúlon Komárom-Esztergom megye kedves történelmi városában Tata központjában található. * A bádogos szakbolt megközelítését a honlapról elérhető térkép is segíti. Kérjük forduljon hozzánk bizalommal! Üdvözlettel: Kun Szilárd tulajdonos - ügyvezető

Kendel Kft.

Kendel Kft.

1991 óta foglalkozunk építőanyag-kereskedelemmel, Székesfehérvár és a régió meghatározó szakkereskedőjeként. Fejlett logisztikai rendszerünkkel ma már az egész ország területén szolgáljuk ki vevőinket. Kiemelt kapcsolatokkal rendelkezünk Európa vezető építőanyag-gyártóival (Bramac, Tondach, Velux, Rooflite, Baumit, Austrotherm, Isover, Schiedel) és pénzügyi partnerünkkel a Kereskedelmi és Hitelbank Rt. Székesfehérvári fiókjával. * Filozófiánkat a szakértelem és a lendület határozza meg, mellyel hozzájárulunk vásárlóink sikeréhez. * Bízunk abban, hogy Önt is megrendelőink között tudhatjuk, akik a kényelmes vásárlási forma mellett a legkedvezőbb áron jutottak minőségi Bramac tetőcserepekhez és kiegészítő termékekhez.

BramacShop

BramacShop

A BramacShop üzemeltetője a Piramis Építőház Kft. a Bramac Kft. ajánlott márkakereskedője. Ez a Weboldal nem a Bramac Kft. tulajdona. Ezért a Bramac Kft. semminemű felelősséget nem vállal a weboldal működtetőjéért a weboldal használatának következményei vagy a weboldal tartalma tekintetében.

Hirdetés
Creatop Kft.

Creatop Kft.

Új tetőfedéseknél, felújításoknál, építkezőknek és kivitelezőknek egyaránt kijár a csúcsminőség, melyet a CREATON tetőcserepek nyújtanak. A ház koronája a tető, a tetők királya a CREATON cserép. Kérem, engedje meg, hogy felhívjam figyelmét mindazon előnyökre, melyekre szert tehet, ha a CREATON tetőcserepek mellett dönt. Nincs még egy égetett agyagcserép gyártó cég, amely 50 ÉV GARANCIÁT vállalna termékeire. A CREATON az egyetlen, aki ezt meg meri tenni, mivel tudja, hogy a legkiválóbb nyersagyag felhasználása, a különösen magas hőmérsékletű égetés, a nagy precizitás, valamint az új, úttörő fejlesztések ezt lehetővé teszik számára. A Creaton tetőcserepek minimális (3 % körüli) vízfelvevő képessége garancia arra, hogy Ön igényesen kivitelezett épületét egy emberöltőn át elégedetten tudja használni, akár 10°-os tetőhajlásszög esetén is. Koronázza meg házát a CREATON kimagasló márkaminőségű tetőcserepével!

Euroof

Euroof

Telephely17 éve tevékenykedik az építőiparban, és specializálódott tetőfedési munkák kivitelezésére. Nincs olyan Magyarországon forgalmazott minőségi tetőfedő anyag, amivel ne találkoztak volna a cég szakemberei az elmúlt évtized során. Ácsszerkezetek készítése, bádogozás, nyílászárók tetőszerkezetbe építése, tetőfedő anyagok márkakivitelezése, szerelt homlokzatok építése volt eddig a cég fő profilja. A kivitelezési munkákhoz szükséges építési anyagok biztosítása is a szolgáltatásai közé tartozik, hiszen az egyes anyagoknak nem csak márkakivitelezője a cég, hanem márkaképviselője is egyben. A saját kivitelezési munkák volumene tette lehetővé, hogy a gyártókkal olyan kereskedelmi-partneri keretmegállapodást sikerült kötni, mely biztosítja a kedvező árakat a vevőink számára. Eddig azonban a gyártók által biztosított kedvezményeket csak azon megrendelőinknek adtuk át, akik kivitelezési feladattal is megbízták a Hámos Kft.-t. 2006-ban felismertük, hogy milyen irányba bővíthetjük a tevékenységünket, és terjeszthetjük ki értékesítési stratégiánkat a nagyközönség felé. Ezért fogtunk hozzá egy merőben újfajta eladási felület kidolgozásához, az on-line piaci szegmens megcélzásához. Létrehoztuk az EUROOF márkanevet és a hozzá tartozó on-line áruházat, egy specializálódott, tematikus webshopot, mely összefogja a tetőfedéshez, bádogozáshoz, homlokzatszereléshez szükséges anyagok teljes..

Tüzépnet

Tüzépnet

Építőanyag kereskedelem: szigetelő anyagok, gipszkarton, tetőcserép, porotherm tégla és minden építőanyag állandó akciókkal. Tetőfedő anyag Tetőtéri ablak Falazó elem Hőszigetelő rendszer Zsákos áru Kertépítés Nyílászáró Sóder és homok Kémény Ereszcsatorna Fürdőszoba Szegély Faáru Drót Nádszövet Koszorúszigetelő rendszer Vízszigetelő Betonyp lap Betonáru Termékszűrés gyártóra Schindler Tetőablakgyártó Kft. Velux Magyarország Kft. RoofLITE Magyarország Kft. YTONG Hungary Kft. Holcim Hungária Zrt. Cembrit Kft. Tondach Magyarország Cserép- és Téglagyártó Zrt. Knauf Kft. Duna-Bet Betonelemgyártó Kft. Wienerberger Kft. Egri Téglagyár Kft. Leier Hungária Kft. Bramac Kft. REVCO Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Rigips Hungária Gipszkarton Kft. URSA Salgótarjáni Üveggyapot Zrt. Knauf insulation Kft. Mediterrán Magyaország Betoncserép Gyártó Kft. Abeton Térkő Zrt. SEMMELROCK STEIN+DESIGN BURKOLATKŐ Kft. Isola Zambelli Creaton Color Ferr Kft. DoorOutlet Kereskedelmi Kft. Falco Karát Bútorlap Kft. Zalakerámia Zrt. Sonotube SALAG sp. z o.o. Bt. Bayra System Kft Austrotherm Kft. Dunacenter Kft. / Azzurro SW Umwelttechnik magyarország Kft. Delap Kft. EUROTERM Isotech Delta Kft. Szállítás és vásárlási tudnivalók Bejelentkezés, kijelentkezés, regisztráció Első vásárlása megkezdése előtt regisztráltatnia kell magát áruházunkban.

Ker-Fu Bt.

Ker-Fu Bt.

Kémények, cserepek, térkövek, nemesvakolatok, cementek nagy választékban a legjobb árakon! Cégünk üzletpolitikája az internetes webshop-ok elvén alapszik. Kiszállítás közvetlenül az ügyfelekhez történik, nincs plusz költség a raktár készletről történő értékesítéssel szemben. Rendelje meg pár kattintással a kívánt építőanyagát. Ingyenes házhoz szállítás a legtöbb terméknél. Rövid szállítási határidővel dolgozunk és igyekszünk ügyfeleink összes igényét maximálisan kiszolgálni. Kérjen árajánlatot és garantáltan 1 munkanapon belül válaszolunk rá. Termékeinkről: Kémények: Válass za ki a szükséges kéményét a kéményválasztónk segítségével. Állítsa be kéménye paramétereit és több gyártó azonos termékeit tudja összehasonlítani. A megrendelt kéményét 5 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek az ország területén belül díjmentesen! Leier kémény: Magyarországon az egyik legelterjedtebb kéménymárka a Leier.33 év garanciát vállal kéményeire. Egyedülálló a magyarországi kémény piacon, hogy bármilyen 2 típusból állíthat össze dupla kéményrendszert. Minden Leier kémény köpenytéglája rendelkezik 4 furattal, ami utólagos merevítési lehetőséget biztosít. Leier LK kémény: Ékelt kémény, tartalékkéménynek vagy magas füsthőmérsékletű égésterekhez ajánlott. Leier LSK kémény: Szuper kiszellőztetett kéményrendszer: minden szilárd tüzelésű ...

Carbo-Depo

Carbo-Depo

A CARBO-DEPO Bt-t 1999. július 14-én hoztuk létre. Alapításkor vállalkozásunk fő tevékenysége tüzelőanyagok kis- és nagykereskedelme volt. Működésünk során rövid idő alatt elértük, hogy cégünk Pécs és vonzáskörzetében a tüzelőanyag forgalmazás területén meghatározó szerepet tölt be. Az alapítástól 2004 májusáig Pécs, Buzsáki u 22 sz. alatti telephelyen dolgoztunk, amely után költöztünk jelenlegi helyünkre a Mohácsi u 107 alá. Jelenleg a tüzelőanyag forgalmazás mellett egyre nagyobb teret kap az építőanyagok forgalmazása is. Vásárlóink a lábazattól a tetőcserépig minden építőanyagot egy helyen meg tudnak vásárolni. Falazó anyagokból, tetőcserépből szinte a piacon lévő teljes építőanyag választékból rendelhet nálunk. Tüzelőanyagból (szén, tűzifa), építőanyagból nálunk kis mennyiséget is vásárolhat, nincs mennyiségi alsó határa a vásárlásnak. Üzleti tevékenységünk során kiváló kapcsolatot alakítottunk ki beszállítóinkkal. Vevőink főleg a lakosság köréből kerülnek ki, de viszonteladóink, kiskereskedelmi partnereink, építőipari vállalkozások is jelentős forgalmat bonyolítanak le. Szolgáltatások: Segítséget nyújtunk az építőanyagok és tüzelőanyagok kiválasztásában, az ütemezés szerinti házhozszállításukban. Tetőcserép anyagszükségletét ingyenesen kiszámítjuk. Ötszázezer Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen kigyűjtjük tervrajza alapján a szükséges anyagmennyiséget.

Kapos-Épker 2003 Kft.

Kapos-Épker 2003 Kft.

A KAPOS-ÉPKER 2003 KFT. RÖVID BEMUTATÁSA Cégünk 1995-ben alakult, építőanyag kiskereskedelmi tevékenység céljából. A kezdetektől fogva családi vállalkozásként működik, amit sikerült a mai napig fenntartani és remélhetőleg a jövőben sem lesz ez másképp. Az idő során, hogy bővült a termékpalettánk úgy időről-időre a vevőkörünk is nagyobb lett. Az értékesítés Kaposváron a Füredi út -Raktár utca sarkán (a 67. sz. főút mellett) lévő új telepről és új irodaépület+raktárhelységből történik. A fő célunk a felújítandó és újonnan épülő családi házak teljes mértékű kiszolgálása. Ennek érdekében folyamatosan bővítjük a termékválasztékot, és szolgáltatásainkat, hogy a vevőink kényelmesebben intézhessék az áruk beszerzését. A nálunk vásárolt termékek fuvarszervezését is természetesen elvállaljuk.

Léta-Ker Kft.

Léta-Ker Kft.

Aki már belevágott, az tudja: az építkezés egy nagy kaland. Elsőként megálmodni, elképzelni, papírra vetni a gondolatokat. Majd szakértők segítségével kivitelezhető formába önteni az elképzeléseket. Jöhet az első kapavágás. Ahogy nőnek felfelé a falak, napról-napra egyre jobban kirajzolódik az új otthon kontúrja. Kémény, födém, tető. A nyílászárók is bekerülnek. Megvan a szerkezet. Gépészet, szigetelés, vakolás. Lassan minden a helyére kerül. Burkolás, festés. Milyen szép lett. Térburkolás, füvesítés. A kert is kész. Létrehozni valami egészen különlegeset, valami egyedit, valami maradandót. Erről szól ez a kaland. 15 éve alakult családi vállalkozásunk több száz családdal átélte már a kalandot. Minden kaland más, nincs két egyforma út. Éppen ezért jelentős szakmai tapasztalatra tettünk szert. Termékkínálatunk folyamatosan bővül, hogy a kaland során minél több megoldást tudjunk kínálni. Értjük, és érezzük, hogy mikor, mire van szüksége a kaland során. Ha úgy dönt, hogy belevág, ránk biztosan számíthat. Mi bármikor készen állunk egy újabb kalandra! Ha szeretne Velünk személyesen is találkozni, keressen fel minket telephelyünkön! Üdvözlettel, Kisgéczi László ügyvezető

Mester - Centrum Kft.

Mester - Centrum Kft.

Cégünk, a Mester-Centrum Kft. 2003 decemberében alakult harkányi székhellyel. Fő tevékenységi köre minőségi építőanyagok fogalmazása és értékesítése. 2005 szeptemberében nyitottuk meg pécsi irodánkat, melyhez raktár valamint telephely egyaránt tartozik, így cégünk már nem csak megrendelő irodaként működik, hanem telepi készletről is ki tudjuk szolgálni Vásárlóinkat. Néhány év alatt széles viszonteladói hálózatot alakítottunk ki, irodánk kis- és nagykereskedelmi tevékenységet egyaránt bonyolít. Az évek során termékkínálatunk folyamatosan bővült Ügyfeleink igényeinek megfelelően, így az alapoktól a szerkezet kész állapotig az építőanyagok széles skáláját találja meg kínálatunkban, továbbá megszervezzük Vásárlóinknak a nálunk vásárolt építőanyagok ütemezett szállítását. Beszállító cégeink mérnők szaktanácsadóival szoros együttműködésben segítünk eligazodni napjaink egyre korszerűbb termékei között, igény szerint testre szabott árajánlatot készítünk, melyben törekszünk Vevőink számára a legideálisabb megoldást felkínálni. Reméljük, hogy mielőbb vásárlóink között üdvözölhetjük Önt is!

Tuti menü