Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tervezési és kivitelezési segédletek képes leírás - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu
részletek »

Tervezési és kivitelezési segédletek - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tetofedo.tlap.hu » Tervezési és kivitelezési segédletek
Keresés
Találatok száma - 3 db
Gerard tervezési segédlet pdf

Gerard tervezési segédlet pdf

Tervezési segédlet ács és tetőfedő kivitelezőknek. A Gerard rendszer elemeinek a bemutatása. A szükséges cserép és kiegészítő elemek mennyiségének a becslése. Információk a tetőszerkezetről. Cseréplécek elhelyezése. A Gerard cserepek beépítése. A Gerard kiegészítők beépítése. Általános információk a Gerard rendszerről.

Gerard kivitelezési útmutató pdf

Gerard kivitelezési útmutató pdf

A Gerard pillekönnyű tetőcsalád, rövidített kivitelezési útmutatója ácsoknak és tetőfedőknek. A szükséges szerszámok listája. Fontosabb tartozékok. 20 pontban összefoglalt képes leírás, a Gerard tetőcserepek és kiegészítők szereléséről.

Bramac kivitelezési útmutató

Bramac kivitelezési útmutató

Részlet a Bramac tervezési és alkalmazási útmutatóból: 'A léckiosztás számítása a szarufa teljes hosszára vonatkozik, levonandóan abból az eresz és a taréj állandó léctávolságait. Ahhoz, hogy a megfelelő léctávolságot illetve átfedést kapjuk, a szarufa hosszát tervezéskor a táblázatban szereplően kell meghatározni. A megadott szarufa hosszak a 33 cm ereszléctávolságot és a 4 cm gerincléctávolságot is magukban foglalják. Kérjük, hogy vegye figyelembe a szarufa felső síkján elhelyezkedő kiegészítő szerkezetek (ellenléc, deszkázat) magasságát, mivel ezek által a szarufa mérete a tetőhajlásszögtôl függően meghosszabbodik.'

Tuti menü