Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tetőfedő kivitelezők képes leírás - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu
részletek »

Tetőfedő kivitelezők - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tetofedo.tlap.hu » Tetőfedő kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 29 db
Tóth Gergely - tetőfedő

Tóth Gergely - tetőfedő

Építőipari vállalkozásunk fő tevékenységei közé tartozik a tetőépítés, ácsmunka amelyet tetőfedéssel és bádogos munkákkal egészítünk ki. Az évek folyamán építettünk rönkházakat, rönkház tetőket alvállalkozóként. Honlapunkon munkáink megtekinthetők és egyéb tevékenységeinkről is olvashat, mint pl.: tetőterek beépítése, lambériázás, tetőszigetelés, tetőablak beépítés, gipszkarton szerelés, fakerítések, ácsmunkák stb. A helyszíni felmérés, az árajánlat és az építőanyagok helyszínre szállítása ingyenes.

Beck Tetőszervíz

Beck Tetőszervíz

Beck Tetőszerviz Kft. a kezdetek óta (1982) specifikusan csak tetőfedéssel és tetőfedő anyagok forgalmazásával foglalkozik. 1992-től már több, mint 20 féle tetőfedő anyaggal, kiegészítőkkel és azok szakszerű kivitelezéssel állunk az Önök rendelkezésére. 2001-ben Beck János a Tetőfedő Mester vizsgáját kimagasló eredménnyel teljesítette. Mivel Önök bizonyították, hogy kellünk a piacra, ezért cégünk kibővült. Kaposvár határában egy ács, tetőfedő szakkereskedéssel állunk minden kedves érdeklődőnk és leendő vevőink rendelkezésére, ahol mindenki megtalálhatja a számára legszükségesebb anyagokat nagy választékban.

Balogh Zoltán

Balogh Zoltán

Tetőfedő cégünk 1985 óta működik a piacon, így immár több, mint 25 éves szakmai múltra tekintünk vissza a beázás elhárítás, tetőfedés és tetőjavítás, valamint egyéb, speciális szaktudást igénylő építészeti és felújítási munkák terén. Összeszokott, megbízható, kiválóan szakképzett csapatban dolgozunk, munkatársaink folyamatosan sajátítják el a legújabb építőipari technikákat és megoldásokat a minél hatékonyabb munkavégzés érdekében.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Tetőfedő2010

Tetőfedő2010

Családi vállalkozás fiatalos lendülettel, évtizedes tapasztalatokkal vállal tetőfedést, tetőfelújítást, ács és bádogosmunkát, tetőtér beépítést, külső és belső faburkolást, lambériázást valamint féltetők, szaletlik, pergolák, kocsibeállók készítését elsősorban Dél-Alföld - Közép Magyarország térségében. Vállalunk: Ácsszerkezet építést: tetőszerkezetek kivitelezését és felújítását, valamint különféle zsaluzatok, állványzatok elkészítését. Tetőfedést: cserepezést, zsindelyezést és kisebb tetőjavítást vagy teljes tetőfelújítást. Pergolák, szaletlik, elő tetők, kocsibeállók készítését és polikarbonát fedő rendszerek, szerkezetek szerelését. Tetőtér beépítést: fóliázást, hőszigetelést, gipszkartonozást, tetőablakok beépítését. Bádogos munkát: kéményszegést, ereszcsatornák, lefolyók, szegélyek elkészítését. Különféle tetőhéjazatok szakszerű elkészítése: cserepezés és zsindelyezés. Régi tetők átlécezése és újrafedése használt vagy új cserepekkel. Mindenféle típusú tetőszerkezetek ácsmunkáinak szakszerű, pontos kivitelezése. Féltetők, szaletlik, pergolák, kocsibeállók tervezése és változatos kivitelezése , továbbá teljes és rendkívül kedvező tulajdonságú UV, ütés- és időjárásálló, rugalmas, esztétikus polikarbonát fedőrendszerek pl. elő tető, terasz és medencefedések szerelése. Háztetők komplett bádogos munkái: függő eresz, lefolyócsatorna, szegélyek.

Könnyű tető

Könnyű tető

Beck Tetőszerviz Kft. a kezdetek óta (1982) specifikusan csak tetőfedéssel és tetőfedő anyagok forgalmazásával foglalkozik. A Gerard 'klasszikus tetőcserép' profil a modern építészeti követelményeknek megfelelően egy markáns, rusztikus, kevésbé lágy cserépprofil. A GERARD 'hódfarkú tetőcserép' minden bizonnyal a GERARD tetőcsalád legismertebb tagja Magyarországon. A Gerard 'fazsindely tetőcserép' megtévesztésig hasonlít a természetes fazsindelyre. Azonban alapanyaga acéllemez, így nincs szükség fák kivágására ahoz, hogy a természetes fazsindely küllemét megkapjuk. A Gerard 'zsindely tetőcserép' a háromdimenziós zsindelyek élményét nyújtja, megkímélve bennünket a teljesen bedeszkázott tető magas költségeitől. Gerard 'antik fazsindely tetőcserép' jellegzetessége, hogy a hasított fát utánzó 'árkos' felülettel rendelkezik. A Gerard 'Mediterrán tetőcserép' a nagyhullámos, mediterrán hangulatú cserepek formavilágát idézi. Gerard 'Milano tetőcserép' egyesíti magában az acél erejét a régi Itáliát idéző klasszikus, elegáns megjelenésével. Az építészek és a kivitelezők nagy élvezettel dolgoznak a Milano tetőcserép lágy hullámaival, kihasználva a roppant erős mintázat sokoldalúságának előnyeit a különböző tetőtípusok széles skáláján. A Gerard 'Milano' tetőcserép meleg színeivel mediterrán hangulatot varázsol az unalmas hétköznapokba is.

Tetőfedés és bádogos munkák

Tetőfedés és bádogos munkák

Építőipari tevékenységeink a tetőfedés mellett az ereszcsatorna szerelés és egyéb bádogos munkák. Közületeknek és magánszemélyeknek egyaránt állunk rendelkezésére, elsősorban: Békés, Csongrád, Bács-Kiskun, Hajdú megyékben és Budapesten vállalunk tetőfedő munkát.

Fekete Rudolf

Fekete Rudolf

Fő profilunk tetőfedőanyagok forgalmazása és komplett magas tetők kivitelezése, tetőfedése. Magyarország két legnagyobb tetőfedőanyag gyártójával van kereskedelmi és kivitelezési szerződésünk. Az egyik a Bramac Kft, amely betoncserepek gyárt és a Tondach Magyarország Zrt, aki égetett kerámiacserepeket készítenek. Mindkét gyár elismert szakbeépítői, rendszermesterei vagyunk. Az utóbbi években a működési területünk egyre bővült és a cserép választékunk is Európai szintig emelkedett, mintegy 110 fajta terméket forgalmazunk különböző színekben és formákban egyaránt. Tetőfedő anyagok forgalmazása illetve magas tetők héjazásával,tetőfedésével komplett kivitelezésével foglalkozunk. Családházak, társasházak, középületek új építését vagy felújítását vállaljunk. Sík és hornyolt profilú anyagokkal. Komoly szakemberekkel és modern gépekkel, cserépfelvonókkal rendelkezünk.

Tetép Bt.

Tetép Bt.

Ácsmunkák ácsmunkaA tető meghatározó része egy háznak. Formája változatos, csak az építész fantáziája szabhat neki határt. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a tető egy szerkezeti egység, melynek többek között olyan feladatoknak is meg kell felelni, mint a teherviselés, valamint az időjárás viszontagságai. A tetőszerkezet építése folyamán sokféle szempontot figyelembe venni, gondolok itt többek között a válogatott faanyag minőségére, faszerkezet kezelésére, valamint a pontos kivitelezésre. Bádogos munkák A tető elkészítésekor fontos szempont az épületszerkezeti elemek csatlakozása, vízmentességének biztosítása. (párkányzat, eresz, csatorna, csatorna lefolyó, ablakkönyöklő, vápa, kéményszegély, lemeztető stb.) Ezek a vízelvezetést segítik elő. Önállóan gyártott kész- és félkész termékek családi házakra, középületekre stb. történő szerelését végezzük el. Tetőfedés A tetőfedés a belső tereket és szerkezetet védi a csapadék, valamint az időjárás hatásai ellen. A tetőfedéshez alkalmazható építőelemek anyaga, alakja és mérete nagy mértékben függ a választott hajlásszögtől, hiszen egy porózus anyagú cserépfedésről gyorsan el kell vezetni a vizet, mert az anyag átnedvesedik. A víz egy egyszerű illesztésű tetőfedőelem esetén hamar megtalálja a legrövidebb utat a beázáshoz, tehát ez határozza meg a hajlás mértékét.

Mocsán László

Mocsán László

Mocsán László vagyok. 1993-ban végeztem magasépítő, ács-állványozó szakon Szekszárdon. 2006 óta egyéni vállalkozóként dolgozom. Elsősorban tetőszerkezetek építésével és tetőfelújítással foglakozom családi házak, társasházak és nagyobb épületek részére, de tevékenységem körébe tartozik még, kerti bútorok, faházak, gyerekjátékok, garázsok, előtetők építése is. Bármilyen fa építményre van szüksége - és nem találja itt a felsorolásban -, akkor hívjon fel bizalommal és megbeszéljük! Ahogy ügyfeleimnek, úgy nekem is fontos a gyors és pontos munkavégzés, a munkaterület tisztántartása. Igény szerint a faanyag beszerzését illetve láng- és gombamentesítését elvégezzük. Kérésére részletes árajánlatot adunk, ingyenes helyszíni felmérést végzünk. Vállaljuk új tető készítését és régi tető felújítását, hőszigetelését, tetőtér (padlástér) beépítését, tetőtéri szobák kialakítását gipszkarton szereléssel, tetőtér lambériázását és előtető készítését. Tetőépítés * hagyományos és látszó tetőszerkezet építés * tetőfedés o beton vagy kerámiacseréppel o bitumenes zsindelyfedés * új tető készítés, régi tető felújítás * tető javítás Tetőtér beépítés * tetőtéri szobák burkolása, gipszkartonozása, hőszigetelése * tetősíkablak beépítse (utólag is) *

Hirdetés
Manzinger József

Manzinger József

Szakmám végzéséhez szükséges ismereteket a szolnoki Petőfi Sándor Szakmunkás iskolában szereztem meg, ahol a mesterség csínját-bínját mélyre menő részletetekig megtanították velem. 1998-óta - amikor is iskolámat sikeres szakvizsgákkal magam mögött hagytam - gyakorlom a tetőépítést. 2001 októberétől már saját vállalkozásomat irányítom, mely tevékenység nyomán szakmai és vezetői sikereket könyvelhetek magaménak. Ismereteimet továbbképzések útján tartom naprakészen. Évente részt összes látogató: veszek Bramac tanfolyamokon, ahol teljes körűen ismertetik velem a Bramac rendszerek fortélyait. Kezeim által lefedett és felépített épületek, tetőszerkezetek, új és felújított tetők az országot járva Budapesttől Kecskeméten keresztül Békéscsabáig láthatóak. Munkám során készítettem egyszerű tetőszerkezetektől az íves tetőszerkezetekig, tornyokat, ragasztott fedélszékeket, tornácokat, teraszokat. Újítottam fel templomot és százéves tetőket. Weboldalam segítségével szeretném, ha munkáimon keresztül megismernének az internetes látogatók, érdeklődő kérdéseikkel rajta keresztül elérhetnek. Várom minden tetőfedéssel kapcsolatos kérdéseiket, megrendeléseiket.

Kovács Sándor

Kovács Sándor

Cégünk főként magastető építéssel és tetőfedéssel foglalkozik. A Bramac Kft. szerződött tetőfedő rendszermesterei vagyunk. A Bramac cseréppel fedett épületek tetőfedő versenyén I. illetve II. és egy különdíjas helyezésünk is van. Ez a bizonyítéka annak, hogy cégünk minőségi munkát végez. Ehhez nézze meg referenciafotóinkat weboldalunkon.

Tető Horn Kft

Tető Horn Kft

A Tető Horn Kft. rövid története Megalakulás 1988 10 éves szakmai tapasztalattal, tetőfedő kisiparosi vállalkozás megkezdése Balatonfüreden 1990 Tetőfedő Mestervizsga megszerzése 1992 Az egyéni vállalkozást családi vállalkozássá alakítottuk, Betéti társaság (Bt.) formájában 1994 Kapcsolatfelvétel a terméspala bányával. Azóta is cégünk meghatározó tevékenysége a terméspala forgalmazás és annak kivitelezése. 1999 Megválasztanak az ÉMSZ (Épületszigetelők Tetőfedők és Bádogosok Szövetsége) vezetőségi tagjának (1999-2000) 2001 Beválasztanak az Országos Tetőfedő Mestervizsga Bizottságba. 2003 Betéti Társaságunkat (Bt.) Korlátolt Felelősségű Társasággá (Kft.) alakítjuk. 2004 Megalakul a tetőcentrum csoport melynek cégünk alapító tagja. 2004 Cégünk saját beruházásában 600 m2 alapterületű bemutatóterem, raktár és iroda központot épít Veszprémben. 2005 Az új telephely megnyitása márciusban, tetőcentrum néven, ahol terméspala mellett számos hazai és import tetőfedő anyagok, tetőtéri ablakok, bádogos termékek és tető kiegészítő anyagok széles választékát kínáljuk. 2008 A Tető Horn Kft.új terméket vezet be a magyar piacra, egy előregyártott terméskő falburkolati rendszert a Stonepanel-t Tevékenység - A Tető Horn Kft. fő tevékenysége a terméspala forgalmazás és annak szakszerű kivitelezése. A terméspalát Európa legjobb minőségű bányáiból importáljuk. A pala nagyrésze ...

Varga Imre

Varga Imre

Varga Imrének hívnak. 19 éves tapasztalattal rendelkezem. A tetőfedéshez elengedhetetlen, mindennemű szerszámokkal, speciális gépekkel , szakértelemmel a birtokomban, azon dolgozom, hogy ön az elégedett megrendelőim táborába tartozzon. A megrendelőim számára több fős brigádom van, akik mindannyian tapasztalt szakemberek, és már évek óta a szakmában dolgoznak mellettem. Precízek, megbízhatóak, úgy mint jómagam. Különös gondot fordítok arra, hogy a Kedves Megbízóim a munka végeztével elégedettek legyenek a minőséggel. Fontosnak tartom hogy a kedves megrendelő elégedett legyen, ugyanis szeretem a szakmámat, ebből élek- élünk, és a minőség mániám mellett buzog bennem a szakmai önérzet, is . Szeretem a kihívásokat, gondosan őrizve megbízhatóságunkat is. Az Ön megelégedése, egyfajta öröm számunkra, és az Ön ajánlása tovább megtisztelő. Tevékenységi körünk * Tetőfedő, ács-bádogos munkák * Lapos tető szigetelés * Nyomás elleni szigetelés * Nedvesség elleni szigetelés * Talajnedvesség elleni szigetelés * Tető javításának munkálatai ( Régi tetők felújítása, szükség esetén csreéje) * Tetőablak cseréje, beépítése * Egyéb előtetők pagodák, pergolák, kocsibeállók, fagarázsok építése * Teljes körű anyagbeszerzés

Szklenár Zsolt

Szklenár Zsolt

Szklenár Zsolt vagyok, de mindenki Kazaként ismer. Tetőfedő szakmámat Veszprémben szereztem, de mint rokon szakma, az ácsmunkában is otthon érzem magam. 8 évig gyűjtöttem a tapasztalatokat nagyobb cégeknél, 4 éve dolgozom egyéni vállalkozóként. Fiatal, józan életű csapatom van, nagy munkabírással. Vállaljuk tetők komplett készítését (szerkezet, fedés, ereszburkolás), felújítását (szükség esetén javítással), zsaluzást nem csak Nagykanizsán, a környező településeken is. Sőt, Székesfehérváron, Kaposváron, Ausztriában és a Balaton körül is ott van már a 'kezünk nyoma'.

Mediterrán Tetőcserép

Mediterrán Tetőcserép

Mediterrán tetőcserép gyártás és forgalmazás Budapesten cégünk jóvoltából! A tetőcserép készítésen kívül szintén vállaljuk mediterrán házak külső, valamint belső tervezését egyaránt. Hogy miért érdemes mediterrán tetőcserepet szereltetni házunkra? Három remek tulajdonsága van a mediterrán tetőcserépnek: fagy-, és vízálló, valamint mérettartó - ezekre mind 30 év garanciát vállalunk!

Tető-top Kft.

Tető-top Kft.

Cégünk fő profilja a tetőfedés, zsaluzás és egyéb ácsipari munkák. Folyamatosan a legújabb technológiákkal dolgozunk. Munkáink során kiemelt figyelmet fordítunk a precíz és szakszerű munkavégzésre. Tobb éves tapasztalattal bírunk tetőfedés és tetőjavítás, valamint egyéb, speciális szaktudást igénylő építészeti és felújítási munkák terén.

Tetőépszer kft.

Tetőépszer kft.

Az ács munkától kezdve a tetőfedésig, bádogszerkezetek, bádogos munkák, páraelvezetés, párazárás, lejtéskorrekció, hőszigetelés, vízszigetelés, komplett tetőszigetelés, ereszcsatornázás, fémlemezfedés, cserepezés, zsindelyezés, teljes tetőkészítés, tetőfelújítás mind szakterületünk. Szolgáltatásaink közé tartozik a faanyag, tetőfólia beszerzése is. Gyorsak, pontosak vagyunk és remélhetőleg a legolcsóbbak leszünk Tisztelt Megrendelőink számára. Írjon nekünk elképzeléséről, kérjen árajánlatot, ingyenes felmérést biztosítunk az ország egész területén.

Tuti menü