Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tetőtéri ablak gyártók képes leírás - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu
részletek »

Tetőtéri ablak gyártók - Tetőfedő, kivitelezők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tetofedo.tlap.hu » Tetőtéri ablak gyártók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Velux

Velux

Egy üres padlástérből igen sokféle tetőtéri lakás születhet. De elegendő természetes fény nélkül egyik sem lesz az igazi. Érdemes a bevilágító felületek tervezgetésre és kiválasztására több időt szánni, hogy végül valódi otthonra leljen a ferde tetősíkok között. Igyekszünk ehhez segítséget nyújtani. A dán tulajdonú Velux Cégcsoport már több, mint 60 éves múltra tekint vissza tetőtéri ablakok és hozzájuk való árnyékolók gyártása és forgalmazása terén.

Roto

Roto

A Roto 2005-ben ünnepelte fennállásának 70. évfordulóját. A cég 1935-ben történt megalapítása idején a bukó-nyíló vasalatok Wilhelm és Elfriede Frank által elsőként megkezdett ipari gyártása jelentős innovációs lépést jelentett. A Roto-nál az innováció hagyománya mindmáig igen fontos, a legújabb termékeinket is ennek szellemében fejlesztettük ki. Egyedülálló például a Top speciálisan billenő ablakunk, ahol a billenési pont a felső 1/3-ban helyezkedik el. Ennek köszönhetően a szabad kilátás nyitott állapotban is garantált. Cégünk németországi telephelyén gyártjuk az eladott termékek 85 %-át. Természetesen jelen vagyunk a nemzetközi piacokon is. Ha megtekinti internetes oldalainkat, Ön is meggyőződhet arról, hogy innovatív termékeinkkel a haladást képviseljük - tetőfokon.

Schindler

Schindler

A Schindler Tetőablakgyártó Kft. 1992-ben kezdte meg a tetőtéri ablakok gyártását, és az eltelt idő alatt a magyar piac egyik fontos szereplőjévé vált. Piaci sikereinket elsősorban termékeink a kedvező ár-érték arányának köszönhetjük. A folyamatos technológiai és termékfejlesztésnek köszönhetően a Schindler tetőtéri ablakok megfelelnek a harmonizált európai szabványok előírásainak, műszaki jellemzői független, európai laboratórium vizsgálataival igazoltak. Méltán vagyunk büszkék arra, hogy saját fejlesztésű termékünk európai védjeggyel rendelkező, a CE jelölés használatára jogosult, mind a hazai piacon, mind a határon túl ismert magyar termékké vált.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Eurolux

Eurolux

Cégünk már több mint 25 éve foglalkozik az olaszországi Forliban tetőtéri ablakok gyártásával, fejlesztésével és kereskedelmével. A hosszú évek tapasztalatának és a kiváló minőségű, megbízható termékeinknek köszönhetően Olaszországon és Európán kivül számos helyre exportáljuk ablakainkat, például a távoli Dél-Amerikába, vagy Kínába.

Solstro tetőtéri ablakok

Solstro tetőtéri ablakok

Ha szeretné tetőterét világosabbá varázsolni, válassza a Solstro minőségi tetőtéri ablakait! Tetőtéri ablak webáruházunkban széleskörű termékválaszték fogadja Önt, ahol biztosan megtalálja az Önnek minden szempontból legjobban megfelelő tetőtér ablakot. Termékskálánk tartalmaz alacsonyabb árkategóriájú, közepesen felszerelt, illetve prémium tetőablakokat. A Solstronál vásárolt tetőtéri ablakaihoz cégünk fix áron történő tetőtéri ablak beépítést ajánl Önnek. Szolgáltatásunk az ország egész területére kiterjed.

Tuti menü